Horoskop: Koji znaci ne znaju da kažu NE?

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop: Koji znaci ne znaju da kažu NE?

Ovi horoskopski znaci imaju problem da odbiju ljude, čak i kada bi trebalo - da li ste među njima?

Da li neko kaže NE zato što nije siguran šta želi ili jednostavno ne želi da ga drugi shvate pogrešno? Možda su previše nesigurni u svoje stavove ili im je previše stalo do drugih ljudi, pa ne odbijaju za uslugu? Da li je to uvek pametno zavisi od situacije. Nekad je dobro reći NE, ali pogledajte za koje znakove je to jako teško. Proverite da li ste među njima..

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Ovan

Ovan i kad želi da kaže ne, on će reći da. Njemu je prosto nemoguće da kaže da nešto ne može. On je pozitivan i ambiciozan i želi da ostvari sve što zamisli. Oni žele da svima udovolje da bih ih drugi pohvalili da su najbolji. Drže do sebe, ne pristaju na polovična rešenja, ali uglavnom sa njima se sve može lako dogovoriti.

Jarac

Jarac voli da završi posao. On uvek kaže "da" svemu što može. On ne odustaje. Zna da jedini način da svi budu srećni je da se on postara za to. Ako Jarac misli da ste najgora osoba, da se ne slažete sa njim, ali ste najbolja osoba za neku saradnju, onda će pristati da učini ono što tražite. Ako se neko trudi, bilo na poslu ili privatno, uvek će imati plus kod Jarca i nikad neće biti odbijen.

Rak

On ne veruje baš u odbijanje i zauzimanje za sebe. On misli da sve što se može uraditi može svako da uradi. Bitno je da se uradi, ali da se niko ne žali i da odlaže, što ipak Rak radi. Možda ne kaže da ne može, pa kaže da će završiti, ali niko ne zna kad. Ipak, Rakovi retko šta vide kao nemoguće za ostvariti.

Ribe

Gotovo uvek Ribe žele Vaše odobravanje. One se trude da urade sve kako treba, savršeno, ali su im odnosi sa drugima na prvom mestu. Čime god da se bave prvo će razmisliti sa kim rade, pa tek onda šta rade. Teško govore ne, jer ne žele nikog da uvrede ili da ostvare loš odnos. Uvek su podrška drugima.

Vaga

Kako Vaga da kaže da nešto neće? To je prosto nemoguće. Ona mora da vaga i vaga, pa da kaže da može. Iako će se činiti da se premišljala, to je samo prividno. Nekad i kad se ne slaže misliće da je bolje da kaže da se slaže, zato oprezno sa Vagom, nikad niste sigurni zašto kaže to što kaže. Uvek ima razlog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.