HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU MAJSTORI DA STVORE NOVAC: Ne vole naporan rad, ali uvek imaju SVE što požele

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 15:11

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU MAJSTORI DA STVORE NOVAC: Ne vole naporan rad, ali uvek imaju SVE što požele

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci radije biraju uživanje, nego naporan rad.

Ko ne voli odmor? Svi uživamo u slobodnom vremenu i kad bismo tako mogli da zarađujemo, svi bismo bili bogati! To ne menja činjenicu da postoje pravi pravcati radoholici koji ne miruju! Za sve postoje dve strane, pa tako i oni koji žele da postignu rezultate uz što manje truda.

Ljudima koji su rođeni u horoskopskim znacima koji slede u nastavku, često govore da su lenji. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni samo ne žele da se zamaraju ako nisu završili neke zadatke. Naprotiv, maestralno su snalažljivi, uvek će imati novca i rade samo onda kada oni to žele. Evo o kojim znacima je reč:

Bikovima vlada Venera, planeta uživanja i lepote. Važe za velike hedoniste koji obožavaju raskošan način života. Kada su Bikvi posvećeni cilju, oni uopšte ne žure da tamo stignu. Radije biraju druženje, izlaske ili hobije, ali se zato apsolutno uvek snađu za novac.

Vagama takođe vlada Venera, a poznate su po tome da radije vole da uživaju nego da završavaju obaveze. Poseduju izvrsnu moć, a to je da šarmom i harizmom "nateraju" druge da obave posao umesto njih. Ipak, ako odluče da se dohvate posla, uradiće to bolje od svih! Ako im manjka novca, uvek nađu način da do njega dođu lako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.