HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Rakovi, u ljubavi je sve na vama! Lavovi, vreme je da se odmorite se od ljudi!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Rakovi, u ljubavi je sve na vama! Lavovi, vreme je da se odmorite se od ljudi!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Hvata vas nervoza. Smatrate da se dosta toga odvija prilično usporeno i to vam smeta. Potrebno je da naučite da budete malo fleksibilniji u odnosu sa voljenom osobom i da budete spremni da popustite u nekim situacijama. Dobro se osećate.

BIK

Moguće je da se malo više bavite nekim tračevima i glasinama nego svojim poslom. Pokušajte to da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << promenite. Moguće je da vam se ponovo javila osoba sa kojom ste nekada davno imali emotivnu avanturu. Krvni pritisak vam je promenljiv.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BLIZANCI

Moguće je da ste se našli usred poslovnog problema koji niste vi izazvali, ali ipak morate da ga rešavate. Nadate se pomirenju sa voljenom osobom. Svesni ste toga da ste prenaglili kada ste otišli od nje. Predeo grudnog koša je problematičan.

RAK

Na vama je odgovornost da neke stvari u svom poslovnom okruženju organizujete tako da bude odgovarajuće za sve. Nadate se susretu sa osobom koja vam se dopada. Ne bi trebalo da čekate na idealnu priliku, već da je stvorite sami. Mogući su problemi sa želucem.

LAV

Veoma ste uporni i jako vam je važno da sprovedete u delo sve ono što ste zamislili da bi trebalo. Vi nemate veće ljubavne dileme i lako ćete se opredeliti za ispravnu odluku. Jasno je da sebi želite sve najbolje. Pomalo ste iscrpljeni, potreban vam je odmor.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

Potrebno je da povedete računa u komunikaciji sa svojim poslovnim okruženjem, lako možete delovati hladno i nadmeno. Postoje naznake za ozbiljnije probleme sa komunikacijom u vašoj emotivnoj vezi. I partner i vi ste konstantno napeti. Nervni sistem vam je osetljiv.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uz pomoć i podršku svojih nadređenih ostvariti pozitivan rezultat na poslu. Priželjkujete emotivne promene i spremni ste da napravite konkretne poteze kako biste osvojili osobu koja vam se dopada. Povedite računa o leđima.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete solidnu situaciju za ostvarivanje saradnje sa inostranstvom ili finansijsku pomoć od neke osobe iz inostranstva. Veoma povoljan dan za ljubav. Srasti će se rasplamsati i uživaćete u lepim trenucima. Bavite se sportom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

STRELAC

Dan nije preterano povoljan za finansijska pitanja, pa ako je ikako moguće pokušajte da se ne bavite time danas. Važno je da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi, jer ona primećuje da se ne ponašate isto kao ranije. Izbegavajte preteran unos alkohola.

JARAC

Nije povoljan dan za novo poslovno partnerstvo, pogotovo sa nekim od pripadnika vodenih znakova. Emotivna situacija je nestabilna, moguće su svađe i razmirice. Ponekad vam se čini da ništa više nije vredno truda. Čuvajte svoje bubrege.

VODOLIJA

Imate dosta obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti ako planirate da ostvarite pozitivne poslovne rezultate. Moguća je ljubav preko posla ili sa nekom osobom koju srećete negde u blizini vašeg radnog mesta. Imunitet vam je oslabljen, pa povedite računa.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

Povedite računa o tome da ne prenaglite u sukobima sa svojim saradnicima. Nemojte da izgubite svoj smisao za diplomatiju. Sasvim neočekivano se pojavljuje jedna osoba koja vas može ostaviti bez daha! Nova ljubav je na pomolu. Moguće su aritmije.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test može da vam promeni život.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.