Dnevni horoskop za 23.01.

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Jan.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 23.01.

Ovan Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom u romantičnom raspoloženju. Posao: Delujete radoznalo i ambiciozno. Upotrebite iskustvo u meri koliko je potrebno da zaštitite svoje poslovno-finansijske interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi. Bik Ljubav: Imate suviše romantičnu sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrate u okvirima realnosti. Posao: Vaš uspeh gubi pravi smisao pred saradnicima koji osporavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti. Blizanci Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na Vaše potrebe. Budite strpljivi. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere. Zdravlje: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 24.01.

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jan.2019, 10:11

Ovan Ljubav: Delujete uznemireno i ne možete da predahnete, partner od vas očekuje neke neoborive dokaze ili priznavanje istine. Posao: Potrebno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti. Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.