Dnevni horoskop za 21. oktobar 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 20.Okt.2020, 20:17

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21.oktobar 2020. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Device, nemojte se više osvrtati na prošlost, tamo nema ničega za vas. Dnevna doza Lune! 

Ovan 21.3.- 20.4.

Dosadila vam je gužva, jurnjava i trka pa biste sada malo da se sklonite i napravite drugačiji raspored života.

LJUBAV

Izaćiće ponovo na površinu neke stvari iz prošlosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koje vi naravno nikada niste ni zaboravili ali nećete moći da se oduprete tome da ih iznova prokomentarišete.

POSAO

Naporno vam je sve što je vezano za posao.

ZDRAVLJE

Mogući problemi sa zubima.

Bik 21.4.-21.5.

Mišljenja ste da se drugi previše oslanjaju na vas ali morate biti iskreni i priznati da ste sami doprineli takvoj situaciji i da nemate razloga da se ljutite na bližnje.

LJUBAV

Neka priča iz prošlosti vam ponovo ne da mira.

POSAO

I mentalno i fizički ste opterećeni.

ZDRAVLJE

Nervoza iz koje proizilaze problemi sa stomakom.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Usporni tempo kojim je krenula nedelja vam je u prvom momentu pogodovao, ali onda ste shvatili da vi ne umete tako da funkcionišete.

LJUBAV

Moguća tenzija u ljubavnom odnosu. razmislite koliko sami doprinosite nerazumevanju.

POSAO

Danas nećete biti vešti u onim stvarima koje vam inače idu od ruke. Samo bez nervoze.

ZDRAVLJE

Stres.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2020, 19:44

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. oktobar 2020. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Lavovi, neka vam fokus bude budućnost, a ne prošlost. Dnevna doza Lune! ..Ovan 21.3.- 20.4...U ovom periodu vam samo iskrenost može pomoći da prevaziđete...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.