Dnevni horoskop za 15. april 2024. godine!

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2024, 12:53

Dnevni horoskop za 15. april 2024. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. april na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. 
Dnevni horoskop za ponedeljak 15. april 2024. godine donosi raznolike izazove i mogućnosti za različite znakove. Bikovi će danas osetiti stabilnost i uravnoteženost, dok će Strelci biti otvoreni za nova poznanstva. Bez obzira na znak, svi treba da budemo oprezni u vožnji i da smanjimo unos alkohola. Tranzit Venere u Ovnu donosi ljubavnu idilu za pet znakova – do kraja aprila sve će pucati od strasti!
OVAN (21. mart - 19. april)
Danas ste u raspoloženju za rešavanje zagonetki, otkrivanje tajni i razotkrivanje misterija. Međutim, problem...
Pogledaj vesti o: Horoskop za april

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ovan, Bik i Strelac do kraja aprila 2024. doživeće zapanjujuće preokrete sreće i napuniti džepove

Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2024, 10:36

U drugoj polovini meseca, tačnije 20. aprila, velikodušni Jupiter spaja remetilački Uran u Biku koji voli luksuz. Ovaj izuzetan nebeski događaj doneće zapanjujuće preokrete sreće za nekoliko znakova zodijaka, bez obzira na njihov posao ili status prihoda.. Saznajte ko će se osećati kao...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.