Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2024, 10:36

Ovan, Bik i Strelac do kraja aprila 2024. doživeće zapanjujuće preokrete sreće i napuniti džepove

U drugoj polovini meseca, tačnije 20. aprila, velikodušni Jupiter spaja remetilački Uran u Biku koji voli luksuz. Ovaj izuzetan nebeski događaj doneće zapanjujuće preokrete sreće za nekoliko znakova zodijaka, bez obzira na njihov posao ili status prihoda.
Saznajte ko će se osećati kao feniks koji se diže iz pepela u drugoj polovini aprila. Biće to vrtlog divnih iznenađenja za ove srećne znakove.
Ovan: Početak dugoročnih ulaganja Uran je prouzrokovao da mnogi Ovnovi dožive naizmenične periode gozbe i gladi. To će se promeniti tokom druge polovine aprila, kada se ova nepredvidiva planeta pridruži raskošnom Jupiteru u njegovoj 2. kući zarade.
Kada se to dogodi, bogatstvo stiže iz potpuno neočekivanog...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.