Dnevni horoskop za 13.03.

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Mar.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 13.03.

Ovan Ljubav: Ne dopadaju Vam se partnerova pitanja, ona u Vama podstiču osećaj nelagodnosti ili loš predosećaj. Posao: Ukoliko Vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere, nemojte očekivati nemoguće već zatražite nečije razumevanje. Zdravlje: Nema razloga da prikrivate istinu, to Vas dodatano frustrira. Bik Ljubav: Delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim emotivnim slutnjama i dilemama. Posao: Ukoliko nečiji uticaj pogađa Vašu sujetu, dobro razmislite >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << o mogućim posledicama. Nema razloga da privlačite negativnu pažnju. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se. Blizanci Ljubav: Ako Vam je stalo do pomirenja sa voljenom osobom, zaboravite na ruzne događaje. Prihvatite nečije izvinjenje kao dobar predznak. Posao: Obratite pažnju na skrivene detalje i nečiju reakciju. Odložite komplikovane zadatke za bolju priliku. Zdravlje: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju, opustite se.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 14. mart

Izvor: OkRadio.rs, 14.Mar.2018, 08:37

Pred vama je horoskop za subotu 14. mart. Sa srećom. Ovan Ljubav: Pažljivo preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Izbegavajte afektivno ponašanje. Posao: Sve ima svoju cenu, nemojte zaboraviti da dobitak na jednoj strani može lako da poremeti Vaš odnos sa bližom okolinom. Zdravlje: Prijaće...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.