Dnevni horoskop za 12. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 12. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete biti okupirani poslovnim obavezama. Pored toga, trudićete se da svuda gde se pojavite ostavite utisak ozbiljne, odgovorne i pouzdane osobe.

Zauzeti Ovnovi želeće da budu dominantni u vezi, slobodni će i dalje imati šansu kod osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koju poznaju iz poslovnih krugova.

Bićete vrlo temeljni u obavljanju svojih poslovnih dužnosti. Vaš nadređeni vam može ponuditi bolju poziciju na radnom mestu, kao i povišicu.

Bik 21.4.-21.5.

Vaši današnji postupci biće u skladu sa onim što istinski osećate da želite i da vam je potrebno. Bićete emotivni, ali ne i preosetljivi.

Ukoliko ste slobodni, značiće vam da izađete negde i ostvarite kontakt sa većim brojem ljudi. Zauzeti će biti romantično nastrojeni, pa će ovaj dan posvetiti voljenoj osobi.

Vaša komunikacija i razmena informacija sa saradnicima biće izuzetna. Pored toga, bićete sigurniji na polju finansija, pa će vam i poslovne obaveze lakše pasti.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete duboko zamišljeni nad pitanjima koja se tiču vaše karijere i novca. Imaćete dobar predosećaj, ali ćete hteti da sačekate još malo pre nego što donesete konačne zaključke.

Ako ste u zauzeti, u vašem odnosu sa partnerom biće puno strasti. Slobodni će razmišljati o jednoj osobi s kojom veza trenutno nije moguća.

Možete ostvariti dobru zaradu mimo vašeg glavnog izvora prihoda. Neke od vas obradovaće vest o unapređenju.

Rak 22.6. - 22.7.

Bićete veoma aktivni. Nećete hteti ništa da propustite, pa vam neće smetati ni ako se u jednom trenutku budete osetili kao da ste “razapeti na sto strana”.

Nežnost i strast su ono što će danas obeležiti vaš odnos sa partnerom. Slobodni Rakovi šarmiraće mnoge u svojoj okolini. Na kraju dana neće znati za koga treba da se odluče.

Vaše komunikativne sposobnosti doći će do punog izaražaja. Bićete u prilici da sklopite važan poslovni dogovor sa nekim ko je dosta zahtevan.

Lav 23.7.- 22.8.

Bićete vredni i efikasni. Ispunićete sve svoje poslovne dužnosti, pospremiti stan, platiti račune, ići u nabavku i ko zna šta još.

Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove koji se tiču vašeg zajedničkog života. Ostali će privući pažnju jedne osobe sa posla, mada toga verovatno neće biti svesni.

Očekuje vas poboljšanje na finansijskom planu. To će vas motivisati da nastavite da se trudite i sve radite na isti način kao i dosad.

Devica 23.8. - 22.9.

Danas vam svi mogu pozavideti na odličnom raspoloženju, entuzijazmu, lepoj i razdraganoj energiji.

Vi i vaš partner ponašaćete se kao da ste na početku veze. Slobodni će privući pažnju jednoj osobi koja će biti vrlo uporna u nameri da ih osvoji.

U svoj način rada unosićete više kreativnosti. Vaša maštovitost, međutim, neće biti baš najbolje prihvaćena od strane vaših saradnika.

Vaga 23.9. - 22.10.

Ovaj dan nećete hteti da provedete sami, ali vam se isto tako neće izlaziti iz kuće. Najprijatnije će vam biti ako budete okruženi članovima porodice.

Vage koje su u vezi, mogu osetiti privremeno nezadovoljstvo svojim emotivnim životom. Slobodni će razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi.

Osiguraćete svoj položaj na radnom mestu. Imaćete dobar odnos sa kolegama i ostvarićete željenu zaradu.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete pristupačni, komunikativni i druželjubivi. Danas će i potpuni stranci hteti s vama da prozbore koju reč.

Slobodne Škorpije mogu sa nekim započeti razgovor koji će se spontano pretvoriti u flert. Oni koji su u vezi, ostvariće dobru komunikaciju sa partnerom.

Na poslu ćete mnogo toga moći da postignete ukoliko budete taktičniji u kontaktu sa nadređenima. Sa ostatkom kolektiva održavaćete harmonične odnose.

Strelac 21.11.- 21.12.

Biće vam važno da ostavite dobar utisak na one sa kojima danas budete dolazili u kontakt, posebno kada se bude radilo o ljudima iz vašeg poslovnog okruženja.

Zauzeti Strelčevi će kroz razgovor sa partnerom ostvariti bolje međusobno razumevanje po nekim važnim pitanjima. Slobodni treba da se klone destruktivnih veza.

Imaćete mogućnost da ostvarite bolju zaradu, ali će to od vas zahtevati da se upustite u određene rizike. Jedna vrlo uspešna osoba može vas ohrabriti na taj korak.

Jarac 22.12.- 19.1.

Osetićete nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše stanje svesti. Taj optimizam znaćete da prenesete i na ljude koji su vam bliski.

Ako ste u vezi, trudićete se da ovaj dan učinite što zanimljivijim, i sebi i partneru. Slobodni će privući pažnju osobe sa kojom dele ista interesovanja.

Vaši saradnici biće oduševljeni predlozima koje im dajete. Ukoliko danas budete imali važan poslovni sastanak, nadajte se najboljem mogućem ishodu.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Moći ćete da se oslonite na svoju intuiciju, na osnovu koje ćete znati da procenite situaciju u kojoj se nalazite i iz nje izvučete maksimum.

Oni koji su u vezi, ili braku, održavaće stabilan odnos sa partnerom. Slobodnima će prijati da se malo izoluju. Ljubavnim pitanjima baviće se drugom prilikom.

Vrlo ste ambiciozni, ali i mudri. Osmislićete sjajnu poslovnu taktiku kojom ćete moći da nadmašite svoju konkurenciju.

Ribe 20.2.- 20.3.

Vaše intelektualne sposobnosti biće na vrhuncu, međutim, ne bi bilo loše da svoje današnje ideje i zapažanja negde pribeležite jer vam memorija može biti slaba tačka.

Ako ste u vezi, prepustićete se intimnim užicima. Slobodne Ribe se mogu zanimati za osobu koja je u ljubavi sklona lažima i manipulaciji.

U velikoj meri moći ćete da se oslonite na svoje saradnike u rešavanju nekih važnih pitanja na koja dosad niste imali odgovore.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.