Dnevni horoskop za 09.10.

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Okt.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 09.10.

Ovan Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite ono što dobijate. Posao: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Zdravlje: Obratite pažnju na snove. Bik Ljubav: Umesto da morališete i pridikujete za svaku sitnicu, potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje. Posao: Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu. Saradnja je nužna >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi. Blizanci Ljubav: Vaše ponašanje verno odslikava Vašu emotivnu slabost ili nemoć da se suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Posao: Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom. Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 10. oktobar

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2018, 08:10

Pred vama je horoskop za sredu 10. oktobar. Sa srećom. Ovan Ljubav: Izbegavajte osetljive teme ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu emotivnu raspravu. Posao: Napokon morate shvatiti da nečije odobravanje i komplimenti nemaju upotrebnu vrednost. Zdravlje: Izbegavajte situacije ili obaveze...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.