Dnevni horoskop za 02.10.

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Okt.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 02.10.

Ovan Ljubav: Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obećanja, ali partner ima jasne zahteve i neće dozvoliti da ga pomerate u drugi plan. Posao: Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost u društvu saradnika. Potrebno je da se izjasnite o zajedničkim ciljevima. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje. Bik Ljubav: Između Vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite da li postoji opravdan razlog za prećutkivanje važnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << »detalja«. Posao: Neko ne razume u potpunosti Vaše ideje i to se odražava na završni nivo ili na rezultate poslovne saradnje. Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili psihofizička relaksacija. Blizanci Ljubav: Ponašate se previše izbirljivo ili zahtevno pred bliskom osobom, pa na kraju ne dobijate koliko zaslužujete. Posao: Nesporazumi koji Vas prate u društvu saradnika uglavnom se svode na procenu poslovnih prioriteta. Zdravlje: Izbegavajte preterivanje, usporite svoj ubrzani ritam.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 3. oktobar

Izvor: OkRadio.rs, 03.Okt.2018, 01:04

Pred vama je horoskop za sredu 3. oktobar. Sa srećom. Ovan Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, dolazite do pogrešnog zaključka. Posao: Ponekad stvari izgledaju drugačije od osnovnog utiska koji stičete na osnovu nečije...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.