Izvor: Luftika.rs, 22.Avg.2020, 15:59

Devica, Vodolija i Bik imaju najprljaviju maštu, ali to vešto kriju

Ako bismo vam to rekli za Lava ili Škorpiju, verovatno i ne bi bila neka novost. Ali, za ove prepodobne cvetiće nikada ne biste ni pomislili da imaju tako prljavu maštu.
Evo koja tri horoskopska znaka su (potajno) prilično perverzna.
Devica Iako rezervisana i uglađena, Devica bi vas mogla prilično iznenaditi u krevetu. Budući da previše brinu o svemu, često su pod stresom i potreban im je izduvni ventil.
Zbog toga se u krevetu nimalo ne suzdržavaju, pa se nemojte iznenaditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ako vam Devica predloži sado-mazo igrice…
Vodolija Iako ima tendenciju da bude povučena i da se osami, Vodolija obožava nekonvencionalne i neobične stvari. To svakako važi i za seksualni život.
Boja za telo, vreo vosak i seksi kostimi vrlo su verovatno na popisu njihovih maštarija.
Bik Bikovi vole da dobro upoznaju svoje partnere, njihov karakter i želje. A kada vas dobro upoznaju i opuste se, biće spremni da vam pokažu i neke svoje “dekadentne” strane.
Bikovi vole uživanje u svemu, pa tako i u krevetu.
Izvor: Noizz
Muškarci rođeni u ova 3 znaka teško da će vas ikad zaprositi! To su večite neženje zodijaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.