Izvor: Luftika.rs, 11.Mar.2024, 11:09

Devica, Ribe i Škorpija upoznaće svoju sudbinsku ljubav u naredne dve nedelje

Danas (11. mart) je mlad Mesec u Ribama, a on će doneti velike promene u život mnogih horoskopskih znakova u narednih 15 dana. Tri znaka će najviše osetiti ovu energiju, ljubavni život će im se promeniti iz korena.
Najveće promene na privatnom planu od danas doživeće tri znaka zodijaka.
Devica Mlad Mesec će vam doneti u život osobu koja vam je suđena i to poznanstvo ne možete da izbegnete.
Veza u koju uđete u naredne dve nedelje može da se završi brakom ili će vaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nova ljubav biti baš onakva o kakvoj ste maštali.
Ribe Partnera koji će vam obeležiti život srešćete u naredne dve nedelje pod neobičnim okolnostima.
To može da bude na nekom putovanju, u čekaonici kod zubara ili lekara ili u nekoj drugoj instituciji zatvorenog tipa, kao i putem društvenih mreža.
Škorpija U narednim danima ćete započeti novu ljubavnu priču koja će biti veoma uzbudljiva, a ta osoba će vas inspirisati u svakom smislu.
Upoznaćete je na kreativnim mestima ili kursevima, u teretani ili na nekom putu.
Izvor: Najžena
Vaga, Ribe, Vodolija i Strelac u aprilu 2024. mogli bi da se obogate, pred njima je zlatno doba

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Bik, Ribe i Blizanci imaće magično leto 2024, sreća kuca na njihova vrata

Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 08:27

Astrolozi kažu da će ova tri horoskopska znaka konačno ponovo pronaći svoju sreću do leta. Ako pripadate jednom od ovih znakova zodijaka, možete se radovati pozitivnim promenama.. BIK Bik je zemljani znak i poznat je po svojoj doslednosti i izdržljivosti. Bik je možda bio u maloj kolotečini...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.