Dame rođene znaku Raka su prepune ljubavi, važe za najbolje supruge i majke, a muškarci ne mogu da im odole

Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2024, 13:12

Dame rođene znaku Raka su prepune ljubavi, važe za najbolje supruge i majke, a muškarci ne mogu da im odole

Nebeski tranziti u trenutku našeg dolaska na svet u velikoj meri utiču na naš karakter, pa tako dame rođene u određenim znacima Zodijaka važe za veoma brižne, mile i ljubazne osobe.
Međutim, jedna pripadnica lepšeg pola se posebno ističe – uvek je nežna, nasmejana i taktična. Sa njom je uvek mirno i prijatno, pa mnogi žele da budu u njenoj blizini sve vreme.
Važi za najbolju suprugu i majku, a muškarci uglavnom sanjaju da njihov životni saputnik bude baš ona.
Ona je jedina među svim znacima horoskopa kojoj je ljubav najvažnija. Ima je na pretek, dovoljno da je pokloni celom svetu. Ona je ta koja svakoga može da razume i uvek može da podrži u teškom trenutku.
Reč je o dami koja je rođena u znaku...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mlad Mesec u Biku od 7. maja Bikovima donosi čeka zlatan životni period – preokrenuće svoju sudbinu

Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2024, 08:51

Mlad Mesec u Biku izašao je 7. maja, a njegov blagotvorni uticaj posebno će osetiti jedan znak Zodijaka, kojem će ovo biti najradosniji period u godini – Fortuna će mu biti u potpunosti naklonjena.. Nakon emocionalnog pročišćenja tokom punog Meseca u znaku Škorpije u aprilu, vreme je da sa...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.