Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023, 19:39

Bik, Škorpija i Jarac su najosvetoljubiviji znakovi Zodijaka, bolje im se ne zamerajte

Među horoskopskim znakovima postoje oni koji važe za kraljeve osvete. Vrlo dobro pamte svaku nepravdu koja im je naneta i iskoristiće prvu priliku da vam uzvrate istom merom, ako ne i gore. Zato dobro razmislite pre nego što uđete u konflikt sa nekim od ova tri znaka.
BIK Pošto Bikom vlada Venera, planeta koja upravlja materijalnim i fizičkim, ovaj znak je skloniji od drugih da se osvetu kroz bogatstvo, a vrlo dobro izgleda dok to radia. Bik je zbog osvete spreman da sačeka ‘’do >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << groba’’.
Njihova tvrdoglavost traje beskonačno i nikada ne zaboravljaju ukoliko ste im se zamerili, ma koliko je to davno bilo. Iako su uglavnom ležerni, kada im preko očiju padne tamna zavesa besa, bolje im se sklonite sa puta, piše Alo.
ŠKORPIJA Ni u paklu nije viđen bes koji se može sresti kod Škorpije koja se naljutila. Ljudi rođeni u znaku Škorpije osećaju duboko, jako vole i uzvraćaju užasnom nemilosrdnošću ukoliko im se zamerite.
Ovaj fiksni vodeni znak ne zaboravlja ništa, a još manje prašta, čekajući pravi trenutak za napad. U svađi ne biraju reči, pa su u stanju da vas udare ‘’nisko’’.
JARAC Od ova tri navedena znaka, Jarac je najviše sklon da se osveti hladno. Jarac se oslanja na strategiju besparice, i ne udara ne ispod pojasa, već pravo u novčanik.
Jarac vas može ‘’osakatiti’’ tamo gde ste najtanji, a vrlo studiozno analiziraju vaše mane, pa će vas, dok se budu svetili, vrlo rado potsetiti na njih.
Horoskopski znak koji ima najviše samopouzdanja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.