BOLESNO LJUBOMORNI: Uz ova tri HOROSKOPSKA znaka, možete da zaboravite na PRIJATELJE suprotnog pola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNO LJUBOMORNI: Uz ova tri HOROSKOPSKA znaka, možete da zaboravite na PRIJATELJE suprotnog pola!

Čak i tada neće biti zadovoljni!

Mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna je pojava, ali postoje i oni koje zavist izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sledeća tri znaka zodijaka važe za najljubomornije i najposesivnije.

Pesimistične su i nikome ne veruju pa im je teško da održe i veze i prijateljstva. Posesivne su, ali i napadne i agresivne kad nemaju sve pod kontrolom.

Jarčevi nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu zadovoljni svojim životom, neprestano razmišljaju kako je drugima bolje nego njima.

Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi i jesu li dovoljno dobri za partnera.

Intenzivnom ljubomorom i posesivnošću Blizanci pokazuju vlastitu nesigurnost. Nisu za duge veze jer su negativni i paranoični.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.