Izvor: 011vodič.com, 27.Dec.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD NISU ZADOVOLJNI! Ova tri horoskopska znaka večito pate!

Pripadnici ovih horoskopskih znakova su veoma strogi, pa mane teško praštaju i samima sebi. Uvek se porede sa drugima i iz tog upoređivanja izvuku najgore za sebe. Ako je vaš horoskopski znak među njima, pa nemojte zbog toga da budete oštri prema sebi, jednostavno pokušajte da se okrenete pozitivnim mislima i zapamtite: niko nije savršen
Rak Rakovi često gube mnogo vremena razmišljajući o tome šta nije u redu s njima. Skloni su poremećajima u ishrani jer stalno brinu o svojoj težini. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Iako ne veruju u dijete stalno se trude da izgube suvišne kilogram. Neće se obazirati na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.
Ribe Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko sve vreme, a kada se to ne događa, kriviće sebe i misliće da su oni sami uzrok svega što je pošlo po zlu. Nije im strano samosažaljevanje, a to dolazi od potrebe da neprestano osuđuju sebe i druge. Pre će grešku da oproste drugome nego sebi.
Device Device sa sobom vuku teret krivice, bez obzira na to što čine. Neće osuđivati same sebe jer misle da su loše osobe, već zbog svega što smatraju da su činile loše. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljevanju i u tišini će lizati rane.
The post NIKAD NISU ZADOVOLJNI! Ova tri horoskopska znaka večito pate! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BOLESNO LJUBOMORNI: Uz ova tri HOROSKOPSKA znaka, možete da zaboravite na PRIJATELJE suprotnog pola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019

Čak i tada neće biti zadovoljni!..Mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna je pojava, ali postoje i oni koje zavist izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sledeća tri znaka zodijaka važe za najljubomornije i najposesivnije...Pesimistične...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.