Izvor: Piplmetar.rs, 11.Okt.2023, 00:30

Astrolog opisuje idealne ljubavne parove prema horoskopskom znaku: Saznajte da li tražite Lava ili možda Bika

Sa kime bi vaša ljubav doživela svoj maksimum?

Foto: Unsplash/Scott Broome


Mnogi se pitaju koji znaci su kompatibilni i koji se jednostavno dopunjuju. Kod muškaraca je jako bitno videti položaj Venere koja označava sve ono što volimo i što nas privlači. Tako Venera kod osoba muškog pola označava pripadnice ženskog pola i suštinski oslikava kako se muškarac ponaša u ljubavi i šta ga čini srećnim.
Mesec predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << žene koje bi voleli imati kraj sebe i koje ih privlače. Kod žena su to Mars i Sunce, mada u oba slučaja uzimamo u obzir Veneru, a i druge aspekte ne smemo zanemariti, kaže astrolog Aleksandra Bjeljac.
Ona navodi idealne znake Zodijaka.
Bik – Rak Ova dva znaka se međusobno dopunjuju. Bikovu težnja ka lepom životu, ali i sigurnosti koju pruža partneru Rak će prihvatiti svim svojim srcem. Emotivan i stabilan Rak će poštovati stabilnost svog partnera, dok će ovaj zauzvrat biti ispunjen iskrenom ljubavlju i toplinom doma u kojoj mogu obostrano uživati.
Ribe – Škorpija Oba intuitivna znaka sa dubokim osećanjima osećaće jedno drugo. Razumeće se bez reči i upotpunjavati. Njihova ljubav može dostići poseban nivo i dubinu. Razumevanje i dobra komunikacija na višem nivou je prisutna.
Strelac – Ovan Ovi znaci teže avanturi i slobodi. Imaju jaku energiju. Mogu zajedno imati divna iskustva. Neće im biti dosadno i monotono u vezi. Ovan je pun energije i inicijative, a Strelac spreman da ga prati i sam voli izazove i ne voli monotoniju. Ovaj spoj je pun lepih dešavanja u kojima će zajedno uživati.
Postoje još tri kombinacije koje mogu uspeti i doživeti ispunjenost i želju da ostanu zajedno.
Ovan – Vodolija I ovde možemo videti parove koji se razumeju i jedno drugo motivišu i mogu biti podrška u teškim trenucima života.
Jarac – Bik Oba stabilna znaka. Ovde postoji mogućnost razumevanja i obostrana težnja da ostvare stabilan dom i uspeh u životu.
Blizanci – Vaga Naglašena empatija i lepa dešavanja u vezi. Jako kreativna i zanimljiva kombinacija.
Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.
(Telegraf.rs)


Video: Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Život & Stil

Video dana

Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.