Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2024, 09:29

3 znaka Zodijaka doživeće prijatna iznenađenja u drugoj polovini aprila, a sreća će biti na njihovoj strani

Sa astrološke tačke gledišta, druga polovina aprila neće biti tako burna kao njen početak. Koridor pomračenja je iza nas i retrogradni Merkur se postepeno bliži kraju. Za neke horoskopske znakove to će značiti da će im se sreća osmehnuti.
Astrolozi su identifikovali tri prava srećnika. Od sudbine mogu očekivati prijatno iznenađenje. Kraj aprila biće za njih izuzetno uspešan.
Bik Konačno ćete moći da dođete do daha. Posle napete i haotične sezone Ovna, doći će dugo očekivani mir. Moći ćete da rešite sukobe i razjasnite najhitnija pitanja. Takođe će biti dobar trenutak da ojačate svoje odnose. Retrogradni Merkur može da vam vrati staru ljubav ili da vam pruži poznanstvo koje će imati izvanredan...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.