Izvor: Luftika.rs, 15.Maj.2021, 19:43

Nedeljni horoskop od 17. do 23. maja 2021. godine

Ova nedelja počinje konjunkcijom Meseca i Merkura u znaku Blizanaca i naglašava maštovitost, intuiciju, kao i pitanja vezana za dom, porodicu i decu! Moze biti i lepršavih emocija i leptirića u stomaku, ali kvadrat sa Neptunom traži oprez… Ne verujte baš u svaku reč ili u data obećanja!
Sunce je u znaku Bika i ide ka Algolu, pa muškarci oprez, proveravajte zdravlje, naročito sve što je vezano za glavu i vrat! 17.05. je naglašen aspekt Meseca i Marsa, tada se čuvajte iznenadnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << izliva besa, a veze koje su burne mogu dostići vrhunac, naročito ako postoji ljubomora i posesivnost!
Mars je i dalje u znaku Raka,ali u lepim aspektima, pa može doći do realizacije nekih poslovnih poduhvata. Ali vodite računa da želje ne budu veće od mogućnosti, naročito krajem nedelje! Ne koristite silu da postignete cilj ni u poslu, a ni u emocijama!
OVAN Posao Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu.
Ljubav Pred vama je faza koja je povoljna za nova ljubavna poznanstva i početak veze.
Zdravlje Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.
Maj 2021. je vreme da Devica krene dalje, Bik okrene novo poglavlje, a Jarac pronađe pravu sreću
Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Veliki nedeljni horoskop: Bikovima se savetuje oprez, Vagama razumevanje

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 15:01

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 17.05. do 23.05.2021. godine, Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com..OVAN Hrana Nedelja društvenih aktivnosti, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.