Astro prognoza od 10. maja do 13. septembra 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2020, 11:59

Astro prognoza od 10. maja do 13. septembra 2020. godine!

Horoskop - 4 stvari koje treba da uradite dok traje retrogradni Jupiter u Jarcu! Astro prognoza od 10. maja do 13. septembra 2020. godine! Ovo se događa na svakih 12 godina - da li ste spremni za karmu koju donosi retrogradni Jupiter u Jarcu!

Jupiter kreće svoj retrogradni hod u znaku jarca od 10. maja do 13. septembra.

Jupiter je tokom većeg dela godine retrogradan, tako da je ovo prirodan i normalan ritam na koji smo navikli. Ali, drastična promena je to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je sada Jupiter u znaku Jarca, što se događa jednom u 12 godina. Taj odnos zapravo donosi jednu svežu i drugačiju energiju.

Jupiter je planeta obilja. Donosi razne mogućnosti i pomaže da proširimo vidike i sagledamo životne smernice sa jasnoćom. Dar ove planete je baš u tome što možemo lakše da vidimo važne znakove na našem životnom putovanju.

Ovi darovi nestaju kada Jupiter uđe u direktnu fazu i nije tako lako pristupiti široj slici. Naš fokus postaje manji, a od nas se traži da sužavamo određene teme u našem životu.

Umesto da stvari posmatramo iz ptičje perspektive, sada na sve poduhvate i promene gledamo usko, orijentisani na detalje koji su često nevažni.

Kada posmatrate širu sliku, možete bolje razumeti važne pouke i smernice. Sa druge strane, kada se fokusiramo samo na male delove slike nemoguće je da razumemo ceo kontekst. Možemo samo razumeti mali deo celine.

Iako je naš domet ograničen, naša mašta se može pojačati. Taj mali deo slike koji primećujemo utiče na naše maštanje, lutanje i odlazak izvan granica realnosti, što može doneti nevolje - naročito na polju karijere.

Ipak, kada se fokusirate dugo na detalje, delovi slagalice počinju da se sklapaju i konačno primećujemo ono što je potrebno. Zato budite strpljivi i kockice života sklopiće se same od sebe.

Retrogradni Jupiter utiče na naše ambicije, potrebe i želje za uspehom. On budi svest o stvarima koje želimod a gradimo i stvaramo.

Retrogradni Jupiter u Jarcu pomoći će vam da postavite temelje i stvorite čvrste osnove za napredovanje.

Kako možete stvoriti prostor za ovo širenje? Koje praktične korake možete preduzeti?

Jarac je zemljani znak i želi da iza svake akcije koju preduzmemo stavimo integritet i jasnu misao. Želi da stvorimo čvrstu i stabilnu osnovu koja nam omogućava da se popnemo visoko.
Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.