NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 8. JUNA 2015. GODINE: Vreme je za emocionalno oslobođenje!

Izvor: Kurir, 02.Jun.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 8. JUNA 2015. GODINE: Vreme je za emocionalno oslobođenje!

Ove nedelje ispraćamo Veneru u Raku i pozdravljamo je u Lavu, evo što nas sve očekuje...

Ove nedelje se nastavlja gužva u jatu Blizanaca; tu su Merkur, Mars i Sunce, što samo znači da je sve u nekakvom prolazu, od radnika koji doslovno rade i popravljaju prolaze u gradu, do naših ličnih prolaznih stanja, popravljanja i borbi s mislima.

U nemogućnosti da sredimo zbrku u glavi, tražićemo nekoga s kim bi podijelili svoju muku, ljutnju ili nedoumicu, pri čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << može doći i do konflikta zbog nestrpljivosti ili zbog ljutnje jer nismo uspeli da rešimo problem onako kako smo zamislili.

Zbrajamo sebe kao i račune koji dolaze. Vreme je povezivanja s drugima, informacije se šire munjevito, zatrpavaju nas vestima o raznim borbama, ratovima, sukobima, svađama, ali i sportskim uspesima ili učenicima koji su osvojili prvo mesto u matematici ili informatici.

Oni koji rade s telekomunikaciama su puni posla, što zbog novih korisnika, što zbog onih koji im upućuju prigovore jer i dalje internet ne radi kako bi trebalo. Od svih nas se zahteva oštroumnost, brzina i spretnost i to u svim životnim sferama. Ovo se posebno tiče onih koji se bave odnosima s javnošću, marketingom i trgovinom, pa je lako moguća gužva i stres u tim oblastima.

Svi sada imamo najbolju robu, najlukavijeg advokata, najveštiju frizerku ili pedikerku, prodajemo najbolji auto, najbrži laptop, najočuvaniji mobilni telefon ili pojačalo. Kao da se malo preuveličava ili čak laže. U ovom razdoblju vredi ona "Ko prvi devojci njemu devojka".

Brzina je na ceni - koliko brzo i vešto umemo nešto da uradimo, saznamo, da se dosetimo, snađemo se u nekoj situaciji... I dalje valja biti oprezan u saobraćaju jer se svi ponašaju kao da su na reliju. Treba da budemo oprezni i sa računarima, mobilnim telefonima i ostalim tehnološkim pomagalima, koja sada lako mogu pasti iz ruku i rasuti se u stotinu komadića.

U ponedjeljak je moguće izranjanje duboko potisnutih emocija koje su prilično snažne. Mnogi će pokušati da ih gurnu nazad, međutim oni koji dopuste da sve izađe napolje - doživeće emocionalno oslobođenje, što neće biti prijatno, ali može biti veoma korisno. Poželjno je rešti se nakupljene negativne energije na bilo koji način; malo jače vežbanje, trčanje, pospremanje stana i bacanje svega nepotrebnog, kako iz glave tako i fizički. Najbolja opcija je dobra seksualna aktivnost.

U utorak i sredu atmosfera se menja, pa dolaze opuštenija i vedrija dva dana, u kojima lakše idemo kroz dan i rešavamo obaveze. Vraća se nada, optimizam i vera u to da se dobro dobrim vraća te da znanjem i mudrošću možemo savladati sve probleme. Nakon radnog dana, najbolje se opustiti uz dobro štivo, muziku ili partiju druženja s prijateljima, odlazak u pozorište ili neki drugi kulturni događaj.

Četvrtak i petak rezervisani su za obaveze i dužnosti pa se potrudite da obavite sve na vreme. Treba nam odgovornost i disciplina jer lako je moguće da će se još koja obaveza nenadano ubaciti u dnevni raspored. Ta dva dana je preporučljivo boraviti u prirodi ili sa životinjama, družiti se malo sa samim sobom, razmišljati o postignutom i eventualno razrađivati planove za budućnost. Najpametnije bi bilo dobro se naspavati, vežbati jogu ili bilo kakvu drugu vežbu koja poboljšava koncentraciju i opušta.

Vikend je lagan i rasterećen, rezervisan za prijatelje i društvo, kao i za razmenjivanje ideja i rađanje novih. Ovo su dani kada je prijatelj oslonac, kada najboljoj prijateljici možete isplakati reku suza, dok vas ona hrabri i teši ili vas odvodi na neko ludo ili vama drago mesto na kom niste bili godinama.

Svi smo ovih dana hiroviti i naginjemo neuobičajenim postupcima, puni iznenađenja, stoga je za vikend najbolje ništa ne planirati, već se prepustiti struji, pa gde nas odvede... Vikend će biti zanimljiv i zato što Venera (planeta ljubavi) ulazi u znak Lava, gde će biti čitavog leta. Ispratite zato Veneru u Raku nekog lepom melodijom. Zatvorite oči i otplovite na mesto o kom vaša duša sanja, budite tamo s kim želite...

Tekst: Krunoslav Balen Zlatunić

Sa sajta Lovesensa www.lovesensa.rs pročitajte još:

Ljubavni horoskop za jun 2015: Bikovima zanos za pamćenje, Vagi ostvarenje životne želje

Dva svetla u kvadratu s Neptunom: Šta nam donosi pun Mesec u Strelcu

Kineski horoskop za jun 2015. godine

Numerološka analiza: kako da uz pomoć svog imena i prezimena pronađete svoj sudbinski broj

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.