Riba ima NESNOSNE GLAVOBOLJE, Vodolija NEMA MIRA od zahteva koji pristižu! Horoskop za četvrtak je pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 07:20

Riba ima NESNOSNE GLAVOBOLJE, Vodolija NEMA MIRA od zahteva koji pristižu! Horoskop za četvrtak je pred nama

Evo šta predviđa za vaš znak!

Spremite se za dan pred nama, neka vam bude što uspešniji, a evo šta vam predviđa za današnji dan.

Ovan

Posao: U komunikaciji sa saradnicima budite obazrivi, posebno kada su informacije u pitanju, jer može doći do pogrešnog tumačenja istih i iznošenje u javnost nekih koje ne bi smelo.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, izlazite sa društvom, budite aktivni i na društvenim mrežama, prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nova poznanstva ne bi trebalo da manjka.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Bikovi bi trebali da obrate pažnju na finansijske transakcije danas. Biće vam potrebna pomoć oko nekog dugovanja.

Ljubav: Potrudite da radite na sopstvenoj samokontroli, ovo je prolazni izazovniji period  i pokušajte da ga prevaziđete sa što manje štete.

Zdravlje: Potrebna vam je mentalna relaksacija.

Blizanci

Posao: Danas vam sledi izvesno ubrzavanje na polju poslovnih aktivnosti i neće biti dobro da se rasplinete na sto strana kao što to obično radite. Nema razloga za paniku ako krenete po prioritetima.

Ljubav: Trebaće vam mnogo energije danas i na polju ljubavnih odnosa kako biste rešili moguće nesporazume.

Zdravlje: Moguće su respiratorne  tegobe.

Rak

Posao: U komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima budite stabilni, racionalni i pribrani, jer bi moglo doći do razmimoilaženja i nesuglasica. Ne dozvolite da neke sitnice pokvare dugo formirane i stabilne odnose.

Ljubav: Na emotivnom planu  vas očekuje lep dan, pa bi mogli izlaskom  ili nekim drugim predlogom da iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Dosta promena sledi vam i danas, a posebno na polju dogovora i realizacije, stoga, naoružajte se strpljenjem i pokušajte iskontrolisati svoju impulsivnost.

Ljubav: Sve što vam zajednički pričinjava zadovoljstvo danas dolazi u obzir. Moguće je da vam na pamet padne i neki neuobičajen predlog. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nemojte se brzopleto i pomalo naivno zaletati ni u šta ukoliko niste dobro proučili i finansijski benefit, ali i potreban trud i vreme za realizaciju.

Ljubav: Možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva i flerta.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Obratite pažnju na odnos sa osobama sa kojima radite, naročito sa onima koji su impulsivni i raspoloženi za rasprave.

Ljubav: Ukoliko niste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, ne bežite od problema nego se sa njima hrabro suočite. Posao i prijatelji neće vas mnogo utešiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: I danas vam može iskrsnuti par stvari na brzinu da odradite. Nadamo se da ste shvatili iz prethodnih dana da ko brza taj i greši, stoga izbrojite do tri pa krenite u realizaciju.

Ljubav: Danas bi vam prijala kućna varijanata opuštanja i druženja, možda i u društvu zajedničkih prijatelja. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nešto opušteniji dan je pred Strelčevima. Očekujte pomoć i podršku za nove poslovne dogovore ili pregovore. Moguć je iznenadni kraći put.

Ljubav: Imaćete danas priliku za bar jedno vrlo interesantno poznanstvo i druženje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Moguća je najava promena u vašem okruženju i neće vam biti baš lako da se uklopite, pogotovo ako te promene označavaju i dolazak novih saradnika.

Ljubav: Nema naznaka nekim kapitalnim preokretima i promenama u odnosu na prethodni dan. Iznenađenja i ako ih bude biće pozitivna.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Iz nekog razloga svi će se obraćati vama i u nekim momentima nećete znati gde pre da se okrenete. Nije isključeno da  vas pojedini ne razumeju, pa stvari treba pojednostaviti.

Ljubav: Odličan ljubavni dan je pred vama. Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja,  unesite dobru atmosferu i pokrenite pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Vodite računa o brzim  i naprečac donetim odlukama i potezima – a i sami znate da ste tome skloni. Proveravajte sve informacije više puta.

Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči – ne prenosite to u svoje emotivne relacije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.