Nesporazumi na LJUBAVNOM polju kod Bikova, Lavovi da paze na KRVNI PRITISAK, napetost kod Vodolija - HOROSKOP za ponedeljak je tu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 08:22

Nesporazumi na LJUBAVNOM polju kod Bikova, Lavovi da paze na KRVNI PRITISAK, napetost kod Vodolija - HOROSKOP za ponedeljak je tu

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za dan 8. januar 2024. godine. Kome to zvezde spremaju konflikte, a kome puno poslovnih ideja.

Posao: Početak nove radne sedmice Ovnovi dočekuju sa znatno stabilnijim i višim nivoom energije. To je dobra osnova za dobar i efikasan poslovni dan.

Ljubav: Ukoliko niste previše zamutili ljubavnu baricu prethodnih dana, tokom ovog ponedeljka imate realne šanse da nađete kompromisno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešenje sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Vrlo je moguće da tipični Bikovi prvi radni dan u sedmici izguraju u nešto sporijem ritmu, ne zbog manjka energije, već zbog određenih organizacijskih nejasnoća.

Ljubav: Nesporazuma i nejasnoća, manjih ili većih danas može biti nekoliko na polju emotivno-ljubavnih odnosa. Potrudite se da smireno, hladne glave donosite odluke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred većinom osoba rođenih u znaku Blizanaca. Posebno povoljne okolnosti imaće oni koji žele da izađu na svetlo dana sa novim idejama.

Ljubav: Na prvi pogled ne mora biti uopšte loš dan za razjašnjavanje ljubavnih nedoumica, samo je važno da ne brzate i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Posao: Prvi radni dan ove radne sedmice donosi solidnu klimu da Rakovi budu na svom uobičajenom nivou, prilikom realizacije poslovnih zadataka.

Ljubav: Tokom ovog dana nije mudro da insistirate na rešavanju većih problema na polju ljubavnih relacija. Sačekajte pogodnije vreme za krupne odluke.

Zdravlje: Obratite pažnju na alergijske reakcije kože.

Posao: Najtipičniji predstavnici Lavova danas bi trebalo da imaju ekstra motive i izražen voljni momenat da se dokazuju i angažuju na profesionalnom planu.

Ljubav: Hteli to ili ne, dosta bure čeka vas tokom ovog dana u sferi ljubavi. Budite hrabri u suočavanju sa realnim stanjem, ali pokušajte da obuzdate nalete adrenalina.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Posao: Vrlo dobra energija i još bolji radni elan biće vidljiv kod većine Devica na početku nove sedmice. Punom parom krenite napred u savladavanje poslovnih prepreka.

Ljubav: Za razliku od poslovnog segmenta, na polju ljubavi, danas nije baš najvpoljnija klima da bilo šta radite punom snagom, srcem i dušom.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja.

Posao: Novu radnu sedmicu Vage započinju sa nešto promenljivijim nivoom energije, ali na drugoj strani sa više zanimljivih ideja, za nove poslovne projekte.

Ljubav: Par interesantnih ljubavnih kombinacija vrzma vam se po glavi već duži period unazad. Ovo nije loš dan da neku od njih pokušate proveriti u praksi, na delu.

Zdravlje: Zaštitite grlo i kompletan respiratorni sistem.

Posao: Relativno miran radni dan, bez većih uspona i padova na profesionalnom planu nalazi se pred tipičnim Škorpijama. Proverite neke svoje zapostavljene ideje.

Ljubav: Mirno more najverovatnije čeka vas i na polju ljubavnih odnosa. Bilo bi lepo da ipak makar malo zatalasate, eventualno nekom porukom dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Ovo nije najpovoljniji dan da Strelčevi forsiraju poslovna angažovanja koja imaju veze za putovanjima. Bavite se statičnijim poslovnim segmentima.

Ljubav: Nekoliko interesantnih signala u sferi ljubavi doneće vam danas razloge za razmišljanje ali i moguću glavobolju zbog nejasnoća.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima i zglobovima.

Posao: Sasvim korektan radni dan na početku nove radne sedmice imaće Jarčevi. Manje više svi najvažniji poslovni parametri nalaze se pod vašom kontrolom.

Ljubav: Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete. Neophodno je da se više oslonite na drugu stranu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Posao: Lepih ideja ima većina Vodolija i sa nestrpljenjem dočekuje start nove radne sedmice. Ipak, nema razloga za veliku žurbu, biće prilike za realizaciju.

Ljubav: Pomalo razočarani zbog prethodnih neispunjenih očekivanja, tokom ovog ponedeljka možete biti previše inertni i neraspoloženi za ljubavne akcije.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Posao: Jedan od boljih radnih dana nalazi se pred tipičnim Ribama. Bez većih problema realizujete većinu poslovnih ciljeva.

Ljubav: Kapitalnih dešavanja u sferi ljubavi najverovatnije neće biti, ali ovaj dan vam može koristiti da sami konačno shvatite suštinu nezadovoljstva drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Srbija Danas/Astroputnik
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija,   Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 08.Jan.2024

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 8. januara do 14. januara 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Ova nedelja donosi Ovnovima aktivni društveni život, posebno slobodnim, Bikovima nervozu kada su ljubavni...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.