Vaga, horoskop za april 2016: mesec konfuzije i neizvesnosti

Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaga, horoskop za april 2016: mesec konfuzije i neizvesnosti

Početkom aprila Vage će se osećati bezvoljno i razočarano što se stvari ne odvijaju kako su planirale. Teško je prežaliti neispunjenu želju, ali nemojte gubiti nadu.
Već  3. i 4. će doći do “teškog” flertovanja koje će vam skrenuti misli sa ozbiljnih stvari.
Nekada se najbolje stvari u životu dešavaju kada to najmanje očekujete, pa će 9. i 10. biti dosta zakulisnih radnji, a na vama je da odlučite da li ćete se izdići iznad svega i da li su vam potrebni svi ti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << detalji. 15. i 16. će vam biti potrebna novčana pomoć, možda je bolje da uzmete neki kredit, nego da mešate porodicu i prijatelje u posao. 30. ćete racionalizovati stvari, ali srce i dalje žudi za onim što želi. A da li ste sigurni da želite da vam se ostvare neki snovi ili je bolje da ostanu nedosanjani?
Ljubav Pixabay.com Osoba za koju ste duže vreme zainteresovani  će vam 6. aprila pokazati…
Idi na sledeću stranu >
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Horoskop za april

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.