Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2024, 11:18

Vaga, Strelac i Vodolija do 19. februara pucaju na svim frontovima, problemi se gomilaju, ali ima jedna pozitivna stvar

Tri znaka horoskopa imaće utisak da im se život preokrenuo naglavačke, sve do 19. februara. Odnosi neće biti kako treba, posla će biti preko glave, a energije malo ili nimalo. Ali, ne očajavajte, samo vam je loš period po predviđanjima astrologa – horoskop otkriva za koga se sve menja od 19. februara!
Vaga Horoskop za Vagu do 19. februara predviđa posla preko glave. Zadužili su vas za nešto što baš i ne smatrate svojim poslom, i to vam nikako ne prija, a ne osećate se dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << komforno da to i podelite.
Ne budite malodušni i iskoristite ovo kao lekciju i priliku za napredak.
Posla će biti uvek, a trenuci u kojima zablistamo čak i kada je na našim plećima više nego što smo očekivali, prilika su da nas neko primeti i nagradi.
Već od 19. februara očekujte poboljšanje, piše Blic Žena.
Strelac Kao da su sve vaše reakcije preterane, i kao da ni sa kim ne možete da pronađete zajednički jezik.
Horoskop za Strelca do 19. februara predviđa velike poteškoće u komunikaciji, pa je najbolje da se pripazite i triput merite, jednom sečete, svaku reč koju izgovorite.
Dobra vežba za vas će biti da ljudima radije šaljete poruke, nego da razgovarate sa njima na brzaka – bolje ćete moći da promislite o onome što želite da im kažete.
Posle 19. februara, vaš šarm, harizma i veštine u komunikaciji se vraćaju na velika vrata!
Vodolija Horoskop za Vodoliju predviđa energetski pad – osećate se kao da ste predugo na jednom mestu, da ste se učaurili i da nema nikakve radosti na vašem daljem putu.
Naravno, nije sve tako crno, astrolozi najavljuju period u kom ćete preispitati šta vam zapravo nedostaje.
Ali do 19. februara, osećaj će biti kao da želite da iskočite iz kože samo ako ne budete aktivno radili na tome da shvatite šta vas zapravo muči.
Nekad problem koji ne želimo sebi da priznamo, maskiramo tako što ćemo napraviti još dva problema koji su lakši za rešavanje. Ne dozvolite da vas taj impuls povuče.
Bik, Lav, Škorpija i Vodolija mogli bi da se obogate do kraja februara 2024, zvezde im otvaraju put ka uspehu
Izvor: Sensa

Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop za februar

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.