Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 10:30

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta: Budite spremni na promene

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta nam sprema niz promena. Tokom nedelje će početi sezona Ovna, a Mars će preći u znak Riba.
Ova dva planetarna aspekta će imati destabilizirajući efekat na mnoge predstavnike Zodijaka. Ovnovima se preporučuje da ne idu glavom kroz zid, a Ribe bi trebalo da pokažu poniznost i uzdržanost. Pokušajte da ne forsirate događanja.
Harmonični sekstil Sunca i Plutona sredinom nedelje će doneti pozitivne promene, ali početak ovog procesa može delovati problematično. Međutim, budite strpljivi i krajnji rezultat će oduševiti sve. Horoskop poručuje da budete veoma pažljivi sa zdravljem. Neophodno je da preduzimate preventivne mere. Interakcija sa poslovnim partnerima će biti posebno uspešna...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe,   Horoskop za mart

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sezona Ovna 20. marta donosi nove šanse i mogućnosti, vreme je za korenite životne promene

Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024

Nova astrološka godina počinje 20. marta, kada Sunce prelazi u znak Ovna, tokom prolećne ravnodnevice i predstavlja početak novog ciklusa – svim znacima Zodijka otvaraju se nove šanse i mogućnosti. Vatrena, aktivna energija, daće nam impulse za važne poduhvate, a uslediće odluke koje će doneti...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.