Sezona Ovna 20. marta donosi nove šanse i mogućnosti, vreme je za korenite životne promene

Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 11:41

Sezona Ovna 20. marta donosi nove šanse i mogućnosti, vreme je za korenite životne promene

Nova astrološka godina počinje 20. marta, kada Sunce prelazi u znak Ovna, tokom prolećne ravnodnevice i predstavlja početak novog ciklusa – svim znacima Zodijka otvaraju se nove šanse i mogućnosti. Vatrena, aktivna energija, daće nam impulse za važne poduhvate, a uslediće odluke koje će doneti dramatične životne promene.
Astrolozi savetuju da provedete vreme razmišljajući o ličnim ciljevima, identifikujući nove pravce delovanja, dok istovremeno radite na samopoboljšanju.
Sezona Ovna se ne odnosi samo na položaj Sunca, već simbolizuje obnavljanje univerzalnih energija i oslobađanje individualnog potencijala.
Ovan Nova astrološka godina Ovnovima donosi period preko potrebne obnove i najavljuje mogućnost...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

U sredu počinje sezona Ovna 2024: Šta nam to donosi?

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Mar.2024

Sve ukazuje na početak proleća, a tu je i sezona Ovna 2024. koja nam to potvrđuje. Sezona počinje u sredu 20. marta. Ovan je prvi znak horoskopa i on oduvek briše sve i daje vam snagu da prihvatite nove početke. Ova sezona će biti puna haosa i promena. Biće neophodno da slušate svoje srce i...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.