Horoskop za jesen 2023. Ribe

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Sep.2023, 17:16

Horoskop za jesen 2023. Ribe

Da li znate šta vas čeka do 22. decembra 2023. godine? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Ribe Uprkos vašoj dobroj volji da služite zajedničkom cilju, vaše poruke ne nailaze na dobar odjek, a vaš humor dovodi ljude do neprijatnosti krajem septembra. U oktobru ćete biti bolje inspirisani, ali vam komunikacija i dalje neće biti jača strana. Tek krajem novembra i u decemrbu možete da računate da ćete da očarate druge i privučete ih u svoj svet. Polako i smireno, Ribe. Horoskop za >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << jesen 2023. Ribe Ljubav Vaš način zamagljivanja voda neće naići na odobravanje krajem septembra (29.), a vaše pomalo ratničke strategije verovatno neće osvojiti nikoga u ni oktobru. Krajem oktobra slušajući druge, osvojićete poene, kao i u novembru, kada će vaša sposobnost da oko sebe svesno širite svoju viziju isplati. S druge strane, ako pokušate da manipulišete svima u decembru, rizikujete da posejete nepoverenje unutar porodice. Samci Ribe se bore između želje da vode glavnu reč u potencijalnoj vezi i veoma lošeg humora, koji im baš ne dozvoljava da zablistaju u društvenom životu. Vaša mala pozitivna doza ludila može da bude dobrodošla krajem novembra,  kada ćete imati dar da privučete i zadržite pažnju. Trudite se da ne manipulišete ničijim emocijama. Posao Krajem septembra (30.), bićete u mogućnosti da veoma vešto pregovarate, a vaše originalne ideje će osvojiti vaše nadređene. Manje glatko će teći stvari u oktobru, vaše ideje baš neće nailaziti na dobrodošlicu i kolege će pokušati da vas miniraju.  U ovom slučaju, koristite svoj šarm i slušajte one koji  vas cene. U decembru, trudite se da budete fer igrač prema svima. Zdravlje Ovo je sezona koja će vam pomoći da ostvarite svoje projekte, sve dok ne krenete sami i ne prisiljavate nikoga da postigne vaše ciljeve. S rizikom da otuđite podršku onih kojima vam je potrebna da biste uspeli. Jelena Danilovic/istock/gettyimagesplusThe post Horoskop za jesen 2023. Ribe appeared first on Lepota i zdravlje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za jesen 2023. Blizanci

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Sep.2023

Šta vas sve čeka do 22. decembra 2023, Blizanci? Pročitajte horoskop za jesen 2023. za Blizance i saznajte Blizanci, za vas jesen znači moguća kašnjenja u poslovanju i pripremnu fazu koju ne treba zanemariti ako se nadate da ćete realizovati projekat sledeće godine. Jesen će vam doneti i...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.