HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR: Lavovi, vreme je da pređete u privatnike! Ribe, uživate u ljubavnim izazovima!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR: Lavovi, vreme je da pređete u privatnike! Ribe, uživate u ljubavnim izazovima!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Dolazi vam značajno finansijsko poboljšanje. Možete da se nadate značajnim pomacima na ovom polju. Sigurni ste u svoja osećanja i nemate nikakve dileme. Današnji dan je veoma povoljan za ljubav i strast. Odlično se osećate i puni ste energije!

BIK

Sve protiče u najboljem redu. Ne bi trebalo da imate bilo kakve brige ili probleme. Povoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dan je ispred vas. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Možete da očekujete lepe izlive emocija sa njene strane. Uživaćete. Uši su vam pomalo osetljive.

Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Brzo i lako obavljate poslovne zadatke koje imate. Moguće je da ćete danas biti veoma vredni i produktivni. Uživate u stabilnim odnosima koje imate sa voljenom osobom. Vaša svakodnevnica je ispunjena ljubavlju u kojoj ste zaštićeni. Dobro se osećate.

RAK

Moguće je da ćete imati sloodan dan danas ili da jednostavno nemate previse obaveza. Bavićete se nekim drugim stvarima, a ne poslom. Dolazi vam nova ljubav! Bili spremni za to ili ne, pojaviće se osoba koja će vas potpuno začarati! Prija vam vežbanje i teretana.

LAV

Očekuje vas povoljna atmosfera za pokretanje privatnog posla. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sigurni ste u svoje emocije. Ukoliko ste u braku, odnosi unutar zajednice su bolji nego ikad i srećni ste. Čuvajte svoje oči.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Očekuje vas uspeh ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu ili transport. Moguća je i neka manja dodatna zarada. Dopada vam se osoba sa kojom imate jako lep odnos i dobru komunikaciju. Svaki čas biste mogli da pokrenete romantična dešavanja. Dobro ste raspoloženi.

VAGA

Možete da se nadate da ćete dobiti neku uplatu. Aspekti ukazuju na značajno finansijsko poboljšanje. Pred vama je mogućnost da stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete ozbiljnu vezu u budućnosti. Bez problema na ovom planu.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate pozitivnim prilikama za zaradu. Aspekti su vam generalno naklonjeni na ovom polju. Zaljubljeni ste i osećate leptiriće u stomaku. Pored vas je osoba kojoj želite da poklonite sve najbolje od sebe. Moguć je nizak pritisak.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Možda ste se malo ulenjili ali ne bi trebalo da imate velike probleme na poslu zbog toga. Možete sebi da dopustite jedan pasivniji dan. Otvara vam se prilika za tajnu komunikaciju sa jednom osobom koja vam se dopada od ranije. Povedite računa o cirkulaciji.

JARAC

Možete da se nadate podršci sa svih strana kada je u pitanju posao. Možete da ostvarite svoje ideje. Flerujete sa osobom koja se nalazi u vašem prijateljskom okruženju. Ipak ni jedno od vas dvoje ne zna da li želi nešto ozbiljnije od toga… Do izražaja dolazi vasa intucija.

VODOLIJA

Pred vama je važan dan za posao u kom možete da ostvarite napredak. Povoljan je dan i za nalaženje posla u struci. Nije vam problem da javno pokažete svoje emocije i da partnera oduševite pred svima. Veoma ste vešti u romantičnim iznenađenjima. Prijala bi vam masaža.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Očekuje vas putovanje u inostranstvo na kom možete da ostvarite pozitivne poslovne pomake. Dopada vam se osoba koja ima nešto slobodniju prirodu i koju teško možete da uhvatite za glavu ili rep. Moguće je da ste za nju preterano romantični. Izbegavajte alkohol.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite test i saznajte sve o svojoj ličnosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.