Dok RAK ima probleme sa ZDRAVLJEM, RIBE se osećaju SJAJANO: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za prvi dan FEBRUARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2022, 08:38

Dok RAK ima probleme sa ZDRAVLJEM, RIBE se osećaju SJAJANO: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za prvi dan FEBRUARA!

Ako vam zvezde nisu naklonjene prvog dana, ne znači da će ceo mesec biti loš!

Evo šta vam je priredio Zodijak za prvi dan u mesecu februaru:

OVAN

POSAO: Vi se brzo oporavite kada su vaši poslovi u pitanju. Sigurno znate kako dalje da se organizujete za razliku od drugih. LJUBAV: Emotivna vezanost za osobu koja je rođena u znaku Raka. Rak može lekovito da deluje na vas. ZDRAVLJE: Nećete imati zdravstvenih problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

BIK

POSAO: Razmišljate da se okrenetre poslovima investicija. Odličan njuh imate za nekretnine. Morate biti istrajni u onome što radite. LJUBAV: Vaš smisao za porodicu, kuću mnoge inspiriše. Nema boljeg domaćina od vas. ZDRAVLJE: Morate uzeti novu terapiju.

BLIZANCI

POSAO: Retro kretanja daće vam briljantnu ideju. To je nešto o čemu ste razmišljali ranije. Sada je vreme da se aktivirate. LJUBAV: Slobodni Blizanci očekuju susret sa Lavom ili pomalo teškim ali ipak zanimljivim Jarcem. ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

RAK

POSAO: Odrasli vas previše opterećuju. Morate da pronađete bolje, opuštenije, mladolike saradnike. LJUBAV: Vi nikako da shvatite da je put u ljubav sa jednim Strelcem. Sklanjate se, povlačite a ustvari jako vam se dopada. Opustite se… ZDRAVLJE: Digestivni trakt osetljiv.

LAV

POSAO: Moraćete da pretrpite razne uticaje osoba koje su oko vas. Ne volite kritiku ali ste ipak pod uticajem. LJUBAV: Obratite pažnju na Vodoliju koja nije preterano ljubazna a pokazuje se kao veliki udvarač. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje koje vam je oslabljeno.

DEVICA

POSAO: Obnovićete jedan poslovni kontakt koji ste izgubili ranije. Niste preterano sigurni da će to ići dobrim putem. LJUBAV: One Device koje još uvek traže idealnog partnera neće ga naći. Vaš vlada Merkur i dalje je retro, sačekajte, pokrenućete ga, svakako, kad krene direktno. ZDRAVLJE: Česte upale grla ili glasnih žica.

VAGA

POSAO: Novac vam je naklonjen. Znate da ste sposobni da zaradite samo se pokrenite, često ste lenji. LJUBAV: Ako ste upoznali osobu iz znaka Raka imaćete razloga da se više i vežete za tu osobu. Kuća, dom, porodica je ono što želete. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na donji deo tela.

ŠKORPIJA

POSAO: Budite uvereni da ćete ostvariti svoj san. Pomoć vam stiže od Blizanaca, brzi su, vešti… LJUBAV: Obostrana razmena emocija sa jednim Bikom. On je velika strast, požuda, ljubav za Škorpiju. ZDRAVLJE: Problem sa stomakom.

STRELAC

POSAO: Oslonite se isključivo na svoju dobru intuiciju. Znate da ste jaki i moćni i da sve što započnete da radite ide ka uspehu. LJUBAV: Strelac želi da uživa u ljubavi. Teško je da se posveti samo partneru. Saradnja mora da postoji kako u poslu tako i u ljubavi. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Jedan od najjačih i najambicioznijih znakova zodijaka. Morate pod hitno da se otisnete i pokrenete nešto novo u svom poslovnom životu. LJUBAV: Ljubav sa Bikom vas čini jakim, sigurnijim u sebe. Ako ste u vezi sa Rakom onda sve prepustite njemu. ZDRAVLJE: Kičma osetljiva.

VODOLIJA

POSAO: Imate novca. Sada je vreme da se dobro organizujete i krenete u nove pobede. LJUBAV: Vodolije u braku imaju šansu da poboljša brak ukoliko se opusti i ode na neki izlet. ZDRAVLJE: Strada vam stomak od nervoze.

RIBE

POSAO: Poslovno ćete uživati u onome što radite ali će vam novac biti mnogo važniji od svega. Morate da sarađujete sa Vodolijom. LJUBAV: Venera planeta lepote, šarma i ljubavi ušla je konačno u vaše sazvežđe. Pred vama lepa ljubav na vidiku. ZDRAVLJE: Odlično.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak,   Horoskop - Ribe,   Horoskop za februar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.