Izvor: Piplmetar.rs, 09.Sep.2023, 03:30

Vikend horoskop za 9. i 10. septembar: Mesec iz Raka prelazi u Lava, a to je pravo vreme da se posvetite sebi

Vikend horoskop za 9. i 10. septembar: Rakovi treba da stave sebe na prvo mesto, a Vodolije da uspore tempo. Šta očekuje vaš znak?
Ovan Možda ste ratnik Zodijaka, ali ovog vikenda bi trebalo ipak da spustite ratnu sekiru. Razmislite o tome da pokažete svoju mekšu stranu. Povežite se sa ljudima na ličnom nivou, a poželjno je i da se posvetite unutrašnjoj sebi. U nedelju se posvetite kreativnosti ili isplanirajte zanimljiv izlazak.
Bik Nemojte držati monologe ovog vikenda, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se trudite da saslušate i drugu stranu. Ako ste prenaglili sa pogrešnim zaključcima, nemojte da vam bude teško da se izvinete. Nedelja će  vam biti ispunjena kućnim obavezama, ali pokušajte da bar popodne provedete sa najbližima ili udobno ušuškani u krevet.
Vikend horoskop za 9. i 10. septembar: Blizanci Dobro zakopčajte novčanik. Možda biste mogli i da ga zalepite super lepkom jer ćete teško odolevati jesenjim trendovima koji se nude u izlozima luksuznih radnji. Nema ništa loše da se počastite, ali pazite da ne preterate.  Drugi deo vikenda provedite sa svojim najboljim prijateljima u opuštajućem okruženju.
Rak Opet ste zanemarili sebe dajući prvenstvo tuđim potrebama. Dok ste vi nadareni intuicijom da lako čitate druge ljude, oni ne mogu da pročitaju vaše misli. Podelite svoja osećanja i zatražite podršku koja vam je potrebna. Nedelju iskoristite za rešavanje važnih zadataka.
Lav Ovog vikenda nemojte trošiti previše vremena na detalje. Uživajte u umetnosti radi same umetnosti, a ne radi nagrade ili prestiža. U nedelju Mesec prelazi u Lava i to će biti odličan dan da sagledate svoju životnu situaciju i da napravite pravi izbor za buduće odluke.
Devica U subotu biste mogli da izgubite kompas i da uradite nešto što uopšte ne liči na vas. Moguće je i neplanirano putovanje. Uostalom, zašto da ne? U nedelju se potrudite da budete empatični umesto da samo izbacujete savete koje vam niko nije tražio. Ljudima je potrebno da ih neko sasluša.
Vaga Ove subote otvorite um za nove stvari. Isprobajte nešto novo, a ako sudelujete u zanimljivom razgovoru, pokušajte da izvučete najbolje iz njega. Vage koje su u paru bi se mogle upustiti u avanturu. U nedelju se potrudite da čujete više mišljenja i stavova oko cilja koji želite da ostvarite.
Vikend horoskop za 9. i 10. septembar: Škorpija Odgovornost će obeležiti vaš prvi dan vikenda. Ipak, to vam neće smetati jer ćete biti raspoloženi da upravljate brodom.Imaćete prilke da iskoristite sve ono o čemu ste čitali. Ljudi će se oduševiti vašim veštinama. Nedelju iskoristite onako kako želite. Ako to znači otkazivanje planova drugim ljudima, i to je u redu. Ponekad nam je potrebno vreme za sebe.
Strelac Ne biste bili Strelac da ponovo nemate velike ciljeve. Međutim, ako se fokusirate na budućnost, mogli biste propustiti magične trenutke u sadašnjosti. Napravite plan kako da postignete cilj koji ste zacrtali. Upravo zbog toga će vam dobro doći nedelja u kojoj možete da se posvetite sebi.
Jarac Pokušajte da sarađujete ovog vikenda. Umete da budete veoma strogi sa protokolom i planovima, ali zbog toga ćete propustiti zanimljive avanture koje vam se spremaju. Posvetite se dragim ljudima. Kada ste okruženi pravim ljudima, nije važno gde se nalazite. Osamite se ove nedelje kako biste se uskladili sami sa sobom.
Vikend horoskop za 9. i 10. septembar: Vodolija Ovog vikenda usporite svoj tempo i posvetite se čišćenju kuće. Takođe, ovo je sjajno vreme da se zaigrate u kuhinji. Nedelju iskoristite da sagledate trenutnu situaciju. Ako vidite da ne možete sve sami da postignete, potražite pomoć. Preraspodelite budžet kako biste uštedeli.
Ribe U subotu bi mogao da vas iznenadi zaniljivi dejt u kome ćete uživati. Obratite pažnje na sitnice jer bi mogle ići u vašu korist. U nedelju će vaša koncentracija biti na visokom nivou. Stoga neka vam obavljanje vaših zadataka bude glavni prioritet. Kada vam zatreba predah, iskoristite ga u prirodi.
CentralITAlliance/GettyImagesPlus


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.