Izvor: Luftika.rs, 10.Nov.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smešni horoskop otkriva stvari koje niste znali o svom znaku

Dnevna, mesečna, godišnja, ljubavna, poslovna i zdravstvena astrološka predviđanja su većinom okrenuta ozbiljnijoj strani života. Činjenica da je svaki znak specifičan ostavlja prostor i za onu drugu, smešniju stranu horoskopa.
Ovan Ovan ima različite obrve i uvek samozadovoljan izraz lica. Ovnovi retko kad kažu jedno, a urade drugo. Obično urade pogrešnu stvar i ne pričaju o njoj. Drže do svog mišljenja i ponosa i bilo da žive u palati ili u kartonskoj kutiji do kraje će >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << života insistirati na tome da je upravo to ono čemu su težili čitav život.
Ovan se ne rađa kao beba, on direktno iz materice preskače u odraslu životnu dob, ali i dalje sve odluke donosi detinjasto. Lako se venčavaju, ali retko se razvode, a njihovi supružnici imaju sklonosti ka neobičnim nesrećama sa smrtnim ishodom ili velikim povredama.
U biti nepogrešivi, ostavljaju božanski utisak, pri čemu se na kraju linije verovatno nalazi Vodolija kao Sotona lično. Ovan uvek teži rukovodećim pozicijama, sve i da je zaposlen kao čistač toaleta, formiraće radnu grupu na čijem će čelu biti on, naravno. Jer samo tako umeju da funkcionišu.
Bik Bikovi su definicija emocionalnog rolerkostera. U jednom trenutku srećni, a već u sledećem kilometrima ispod zemlje. Budući da je zemljani znak, bik može uživati u pauzama između kupanja, doslovno se ređe tušira od ostalih znakova, jer mu je tako u prirodi.
Vole filmove sa srećnim krajem, ali nemaju nikakav problem da puknu na konobara jer im kasni kafa. Ili da viču na bilbord jer im se osoba na njemu ne sviđa. Bez ikakvog životnog iskustva, rade stručnu psihoanalizu svojim prijateljima i daju zamerke nepostojećim stvarima. O
vo može imati korene u tome da su tek drugi u redu, odmah iza Ovna. Svi Bikovi žele biti Bog. Međutim, Bog je Ovan.
Vole sukob, jer ako je sve u redu, nešto onda nije sigurno. Agresivni su i nestrpljivi da bi stigli… Pa nigde, jer nemaju cilj, ali ih to opet ne sprečava da budu ekstremno nestrpljivi.
Blizanci Nema ko ne voli blizance, jer svi vole šizofreničare. Vole da misle da su pola Sokrat, pola Mikelanđelo, dok su u stvarnosti pre pola Džoker pola Betmen. Agresivni su i nepodnošljivi, voe kao ludi, često završe u drvetu.
Agresivni i nepodnošljivi u stanju su čak i da se tuku sa decom oko poslednjeg parčeta torte.
Koriste Vage kao vreću za udaranje i razbijanje stresa. Govore glasno da bi se čuli, što je prava šteta, jer uglavnom se samo sebi i obraćaju. Zapravo, Blizanci su ništa više do paranoične Vodolije.
Rak Osobe ovog znaka moraju da znaju šta se dešava u životima svih živih bića u galaksiji. Šteta, što često nemaju pojma šta se dešava u njihovom životu. Ali to im obično kažu prijatelji.
Oblače se samo zato što moraju, a inače bi najradije bili goli sve vreme. Odeću peglaju, kad moraju, tako što je stave ispod dušeka.
Tvrde da su taktični i da imaju rešenje za sve, savet za svakog. Prava reč bi bila bespomoćni, niko ih ne shvata za ozbiljno.
Ako ste Rak i čini vam se da vas neko zeza, verovatno ste u pravu. U jednom su dobri – u odvođenju pijanih prijatelja kući. To su obično Ribe.
Lav Lav želi pažnju po svaku cenu, a ni samospaljivanje nije izvan opcija. Često ljubi svoju sliku u ogledalu, nakon što joj se divi sat vremena. Lava moraš da saslušaš do kraja, jer ako ga prekineš i kreneš da napustiš prostoriju, staće će ispred tebe i završiti svoje izlaganje, o sebi naravno.
Retko se venčavaju, jer im niko nije ni do članka. Ako se i udaju, Lavice najčešće kriju svog supružnika zaključanog u špajzu kad dođu gosti da ih ne sramoti.
I da imaju svu pažnju na sebi. Vole dobre rasprave i borbe, naročito sa ovnom. Ako ste jarac iskoristite priliku pa prodajite ulaznice. Ne brinite za plakat, Lav će ga pripremiti.
Skinuće jedan svoj poster (na kojem je on lično u provokativnom izdanju) i oblepiti ceo grad. Jer tako to lav radi.
Devica Najirinatniji znak. Koncetrišu se na pravilno disanje i slagaje garderobe po boji. Čiste svaku površinu dva puta dnevno četkicom za zube i onda lupom tragaju za bakterijama.
Opsesivno-kompulsivni poremećaj? Eufemizam za device. Česti su uzročnici saobraćajnih nesreća. Kad ih pitaju zašto, odgovor je obično da je nesrećnikov auto bio previše prljav.
Za device nije sve crno ili belo. Već čisto i prljavo. Za njih je definicija pakla život sa vodolijom. Sotona Vodolija će ostavljati smeće svuda za sobom, i još će se smejati tome.
Toliko su lude da im je omiljena zanimacija otvaranje i zatvaranje vrata frižidera u pokušaju da prevare svetlo.
Vaga Toliko su elegantne i fine da ih niko ne podnosi. Pravi bipolarni poremećaj na delu, Vaga nije u stanju da donese odluku.
Konsultovaće se sa Bravo novinama ili Tv vodičem. Njihovo zanimanje za aktuelna dešavanja završava se sa novim modnim magazinom. Leptir mašne su izmišljene za Vage.
Stalno brinu šta drugi misle o njima, ali im nije stalo do njih. Ne jedu brzu hranu i nikada lično ne izbacuju smeće. To je ispod njihovog nivoa.
Legenda kaže da su u second hand radnjama za sve vreme njihova postojanja uočene samo dve Vage, izdajnice znaka svoga. Pretenciozne i nadmene, Vage su najčešći holivudski znak.
Škorpija Rođeni u znaku Škorpije su rano počeli da se zanimaju za kompjutere samo da bi mogli da se razmeću specifičnom terminologijom, te ne čudi činjenica da su hakeri najčešće u ovom znaku.
Zaista su posebne, Škorpije su od onih osoba koje su u stanju da zapale cigaru dok se tuširaju. Svoju životnu filozofiju objašnjavaju psujući.
Škorpije varaju u igrama na sreću, prosto, može im se, hakovaće sistem.
Teško im je da shvate da je Star Trek fikcija, a da oni nisu vođa Borg. Stoga ne čudi da Noć veštica pada u periodu škorpije. Jedino tada mogu da se maskiraju u Doktora Hua (Doctor Who), a da ne budu uhapšeni za remećenje javnog reda i mira.
Strelac Strelčevi su rođeni avanturisti. Ubijaju paukove golim rukama, i nemaju problem da hodaju po mraku do kupatila u sred noći. Pre će prihvatiti ozbiljne povrede nego što će uraditi nešto na lakši način.
Vole da budu zabavljači, bilo svojoj porodici i prijateljima, bilo potpunim strancima. Zato su često i transrodne osobe.
Glasni su i nemaju problem da uvrede sagovornika. Strelčeve naročito vole životinje i mala deca, dok ih odrasli apsolutno ne podnose.
Strelca nikada nemojte upoznati sa roditeljima.
Jarac Oni su vredni, pouzdani i užasno dosadni. Dobri su u matematici, što ima veze s tim da su najveći smarači od svih znakova. Većina političara su upravo Jarčevi.
Na neki način, nalaze se između Lava i Device, misleći da ih to čini harizmatičnim, a zapravo ne kontaju da im to baš i nije kompliment.
Sposobni su, i u slučaju nuklearne katastrofe život na zemlji nastavili bi samo Jarčevi i bubašvabe. Nemaju prijatelje i izašli su iz mode 1989. godine.
Vole Trampa i najveći broj faslifikatora bili su Jarčevi.
Vodolija Vodolije vole žurku. Uvek i svuda, njihov je moto. Malo su nostalgični za šezdesetima, jer su tada mogli da šetaju goli i da ne budu uhapšeni.
Mnogo vole da budu goli. Još bolje goli i pijani. Zabavni su, jer utiču na ljude.
Mogu dozvoliti sebi sve poroke i neće čak ni razmisliti o tome. Sve može, jedan je život. Zbog toga nerviraju okolinu, a smatraju da imaju kosmičko pravo na to.
Većina rok zvezda su Vodolije. I zli su. Veruju da mogu čak i da hodaju po vodi, ako se baš potrude.
Ribe Gde god da odu, prati ih smeh. Ne zato što su duhoviti, već su smešni. Osobe rođene u ovom znaku su zbunjene celom idejom seksa.
Nemaju nikakvu orijentaciju u prostoru i bolje izbegavajte da ih pitate da vam objasne gde se šta nalazi. Poslaće vas kilometrima dalje u suprotnom smeru.
Najćešće umiru od pada kroz prozor ili ih pregazi kamion. Dok Lavovi teže spostvenim isticanjem i privlačenjem pažnje da postanu poznari, Ribe bi volele da se to desi pukom slučajnošću. Tvrde da žele iskrenu kritiku, međutim ako kažete da vam se njihov rad ne sviđa u stanju da ispred vas počine hara-kiri.
Nikada se u raspravi sa Ribama ne pozivajte na logiku, oni žive u zemlji Narniji. Plaču nad telima mrtvih životinja na putu, ali ne bi imali problem da autom pokose neistomišljenike. Rakovi kažu jedno, a rade drugo. Škorpije kažu jednu stvar i to iz čistog inata. Ribe će svakako reći previše i uraditi šta god im je volja u tom trenutku.
Ovako horoskopski znakovi uništavaju sami sebe, a da toga nisu ni svesni

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.