Ovan – Horoskop za 24. jul 2015.

Izvor: Svet, 24.Jul.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovan – Horoskop za 24. jul 2015.

Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi i verujete u svoje sposobnosti, tako da ne brinete zbog različitih problema koji opterećuju Vaše saradnike. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji nekih profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može upriličiti na dobar način, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad.
Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dnevni horoskop (25. jul)

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Jul.2015, 00:16

Horoskop za subotu, 25. jul. Foto: Gulliver/Thinkstock OVAN Moguće je da neko kritikuje Vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine, budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet. Potrudite se da završtite započeti posao u predvidjenom roku. U susretu...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.