Nedeljni horoskop za period od 27. maja. do 2. juna

Izvor: Dzungla.org, 27.Maj.2012, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop za period od 27. maja. do 2. juna

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21. 3 - 20. 4.)
Posao - Nešto na vašem radnom mestu moglo bi da se iskomplikuje, jer planete koje upravljaju astrološkim poljima posla obrazuju napet aspekt. I vi ćete biti prilično napeti i nezadovoljni razvojem situacije, pa ćete pokušati da po svaku cenu dobijete ono što vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pripada. Jaka konkurencija i dalje vam ne da mira i ne bira sredstva da vas gurne u drugi plan.
Ljubav - Ako partner želi da putuje, a vama to iz bilo kojih razloga ne odgovara, predstoji rasprava. Bilo bi mudro da budete popustljiviji, naročito ako ste dugo u vezi, jer je partner već duži period nezadovoljan. Oni koji su na početku veze ne bi trebalo da daju obećanja bez pokrića. Mars u Devici i dalje deluje na vas podsticajno, odnosno skloni ste flertu.
Zdravlje – Stomačni problemi.
******************************
BIK (21.4. - 21. 5.)
Posao - Brzina je ono što vam nedostaje, spori ste i kasnite, pa drugi kradu vaše ideje. Neko će vam preoteti ili tek planira to da učini, možda dobrog saradnika ili radno mesto. Ukoliko imate neku tajnu želju ili ste dobili ponudu o kojoj vredi razmisliti, nemojte se dvoumiti, pogotovo ako niste zadovoljni prihodima, a pruža vam se prilika da to popravite.
Ljubav - Nemate mnogo vremena za partnera i to bi mogao da bude glavni problem tokom ovog perioda. Ukoliko ste stariji i posvećeni karijeri, odlažete donošenje važnih odluka u vezi sa ljubavnim životom. Mladim damama verovatno će se udvarati mnogo stariji gospodin, koji nije baš poznat po vernosti.
Zdravlje – Nervoza.
******************************
BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)
Posao - Prisustvo Jupitera u znaku Bika deluje tako što imate jaku potrebu da se u mentalnoj sferi 'prestrojite' i raščistite sa sobom da li ćete ići dalje istim ili nekim novim putem. Ako već imate reputaciju, nastavite da se bavite dosadašnjim poslom, a ukoliko imate veze sa medijima slobodno rizikujte jer će vam se isplatiti. Moguća ponuda za nov posao.
Ljubav - Ukoliko se u ljubavnom životu dvoumite, jer vam se uglavnom drugi mešaju u odluke, pogotovo ako ste mladi ili se vi drugima mešate u život ako ste roditelj, nemojte se mnogo pozivati na razum kod pitanja koja se odnose na emocije. Nemojte sebe da zavaravate pokušavajući da glumite da ste srećni uz jednu osobu, a mislite na drugu.
Zdravlje – Nervoza.
*****************************
RAK (22. 6. - 22. 7.)
Posao - Mnogo planeta tranzitira preko vašeg astrološkog polja tajni i intuicije i pokušavate da uhvatite tempo sa događajima, ali niste u tome mnogo uspešni. Napet aspekt između Sunca i Marsa reflektuje se u vašem poslovnom životu tako svoje inače velike ambicije želite što pre da ostvarite. Ukoliko ste mladi, otac će vam pomoći da nađete posao.
Ljubav - Ako ste skloni tajnim vezama, imaćete mogućnost da ostvarite želju koja se odnosi na nekog ko je mnogo mlađi od vas. Ukoliko ste skloni paralelnim vezama, moguće da ćete dati povod za priče, naročito ako ste dama a udvara vam se mlađi gospodin Lav, Bik ili Vaga i pritom je poznat u javnosti. Moguća veza sa uniformisanim licem.
Zdravlje – Povremena malaksalost.
****************************
LAV (23. 7. - 22. 8.)
Posao - Sunce u Blizancima uz Merkura, planetu intelekta koja ide brzim hodom i Venere, planete uživanja i novca koja ide retrogradno čini vas krajnje nepraktičnim, ali ste ipak zadovoljni poslom kojim se bavite. Budite otvoreni za savete drugog Lava ili Jarca.
Ljubav - Naglašen društveni život donosi mogućnosti o kojima niste mogli ni da sanjate. Neko ko vam se nekada veoma dopadao i ko je pokazivao naklonost prema vama daće vam na znanje da je i dalje veoma zainteresovan za vas. U ovom periodu možete započeti vezu koja će vam prilično odgovarati. Ukoliko vam se javi nekadašnja simpatija, bićete u nedoumici kako da se postavite prema njoj.
Zdravlje – Pazite se povrede.
*******************************
DEVICA (23. 8. - 22. 9.)
Posao - Naglašeno astrološko polje karijere sa Jupiterom u Biku za mnoge Device predstavlja poslednju šansu da započnu posao o kojem dugo razmišljaju. Nemojte se previše dvoumiti jer je vreme faktor koji igra za vas veliku ulogu. Moguć je dobar posao sa inostranim kompanijama.
Ljubav - Impulsivnost je vaša najveća mana u ovom periodu i trebalo bi da se što pre postavite drugačije prema partneru, jer se može osetiti povređenim zbog vaše povremene arogancije ili nezainteresovanosti. Dobićete poziv da se vidite sa prijateljima na većem skupu gde možete sresti nekog ko će vam se udvarati. Ako se radi o Lavu, dobro razmislite kako da se postavite prema njemu.
Zdravlje – Povreda šake.
******************************
VAGA (23. 9. - 22. 10.)
Posao - U ovom periodu bićete spremni da uđete u posao koji će vam doneti mogućnost proširenja saradnje sa strancima, a ukoliko ste već uspešni i imate dobru reputaciju možete očekivati dobru ponudu ili uvećanje prihoda. Dobici u igrama na sreću, ili možete dobiti honorarni, dobro plaćen posao.
Ljubav - Povoljan period za promene u privatnom životu traju već izvesno vreme i ukoliko ste primenjivali bilo kakvu taktiku ona je verovatno donela neke rezultate. Ipak, čuvajte se iskušenja da uđete u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta ili vam obećava da će uskoro raskinuti vezu, odnosno da će se razvesti. Moguća veza sa strancem ili nekim ko često putuje u inostranstvo.
Zdravlje – Bolovi u grlu.
*****************************
ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11.)
Posao - Tokom ovog perioda naglašeno je astrološko polje novca koji možete zaraditi od honorarnog posla, a koji vam je i te kako potreban. Možete imati neke poveće izdatke, ali već imate ideju kako ćete ih nadoknaditi. Trudite se da održite finansijsku stabilnost i to vam je prioritet.
Ljubav - Mlade Škorpije su sklone ulaženju u paralelne veze iz kojih ne znaju kako da nađu izlaz, naročito ukoliko se radi o posesivnim ljubavima ili o vezi sa nekim ko nije slobodan. Trudite se da privučete pažnju jednog Strelca, Device ili Škorpije. Nemojte se previše opterećivati onim što bi o vama mogao da priča neko kome niste naročito dragi ili vas smatra konkurencijom u ljubavi.
Zdravlje – Manji nazeb.
******************************
STRELAC (23. 11. - 21. 12.)
Posao - Ne oklevajte, jer ste u situaciji koja zahteva da se što pre profesionalno opredelite kada je karijera u pitanju. Ne budite malodušni i ne ulazite u nepotrebne konflikte, učinite ono što je do vas i možete napraviti dobar poslovni aranžman. Moguća dobra poslovna ponuda.
Ljubav - Partner ima brojne ideje u vezi sa vašom karijerom i uglavnom vam daje dobre savete, verovatno ćete ih prihvatiti. Trudite se da na partnera ne prenosite poslovne brige. Moguće je zajedničko putovanje na kojem ćete se lepo provesti. Privlači vas neko ko je izuzetno mladolik, drugačijeg temperamenta i spreman da vas oraspoloži. Slobodnim Strelčevima predstoji poznanstvo.
Zdravlje – Moguća povreda.
*****************************
JARAC (22. 12. - 20. 1.)
Posao - Veoma stresan period tokom kojeg morate da se pravilno postavite prema kolegama, ako želite da ostvarite dobru saradnju. Nekome je stalo da s vama nastavi saradnju i verovatno ćete biti u dilemi kome da date prioritet, novom kolegi ili osobi sa kojom već dugo sarađujete. Privatan posao bi mogao da bude prilično stresan, jer ste spremni da preuzmete kompletnu odgovornost.
Ljubav - Ljubavni život vam je u drugom planu, osim ako ste rođeni pred kraj znaka. U tom slučaju možda ćete morati da donesete odluku u vezi sa nastavkom veze ili možda odlaskom kod matičara. Tokom drugog dela perioda, budite oprezni ako nesmotreno uđete u ljubavnu vezu s nekim ko nije slobodan ili vi niste slobodni, a upućeni ste jedno na drugo zbog posla.
Zdravlje – Nervoza i nesanica.
****************************
VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)
Posao - Veoma ste angažovani na poslovima koji podrazumevaju kontakte sa strancima i glavna preokupacija vam je kako da uspete u poslu koji bi vam omogućio saradnju sa strancima. Možete računati na pomoć Ovna, Strelca ili Vodolije. Mlade Vodolije verovatno će naći posao preko prijatelja.
Ljubav - Iako ste društveni, malo ko zna šta osećate prema sadašnjem partneru, ma koliko dugo da ste u vezi. Moguće je da imate stalnog partnera i nekoga na koga često mislite. Ukoliko se radi o osobi koju povremeno viđate, nemojte se previše nadati mogućnosti da uđete u tajnu vezu. Dopadaju vam se Lav ili Blizanci.
Zdravlje – Dobro se osećate.
*************************
RIBE (20. 2. - 20. 3.)
Posao - Postajete mnogo ambiciozniji i trudite se da što bolje organizujete posao. Ne bi trebalo da preuzmete na sebe velika ovlašćenja i osluškujte sebe, jer vas intuicija ne vara. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj trgovinskoj firmi. Ukoliko se bavite umetnošću, postajete popularni. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete pitanjem nekretnina.
Ljubav - Naglašen znak Device i Blizanaca stavlja težište na susrete preko posla. Osećate se odlično u društvu kolega i moguće da ćete upoznati nekog upravo na nekom velikom zvaničnom skupu. Oni koji se bave umetnošću i dalje su u nekoj vrsti prednosti kada je ljubavni život u pitanju. Mogu sresti nekadašnju simpatiju i obnoviti vezu.
Zdravlje – Manja glavobolja.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za jun,   Horoskop za maj

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.