Nedeljni horoskop za period od 15. do  21.04.2013

Izvor: Press, 15.Apr.2013, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop za period od 15. do 21.04.2013

OVAN
 Ona: Ulazak Venere i Marsa u vaše drugo polje nagoveštava povoljan period za finansije. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogu sklopiti novo partnerstvo za novac ili dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Krajem sedmice izlazite iz burnog perioda, tako da ćete se psihički mnogo bolje i stabilnije osećati. U ljubavi počinjete da tražite garancije i veću sigurnost.
On: Do sledećeg vikenda imaćete osećaj da su vam neke situacije neizdržive zbog uticaja Marsa, ali ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << krajem sedmice ući u mnogo povoljniji period. Tada počinje vaš dobar period za finansije. Ako ste planirali veću zaradu, sada će biti uslova za novac. Privlačiće vas sposobne i ambiciozne ženske osobe. Nije isključeno da ćete morati da donesete neku rizičnu odluku na poslu, koja zahteva korak u nepoznato.
 BIK
 Ona: Tokom većeg dela sedmice i dalje ćete biti u konfuznim stanjima i nesiguni šta je pravi izbor za vas. Potrebno je da sačekate do kraja nedelje kada će vam se otvoriti nove poslovne mogućnosti. Shvatićete da je protekli period bio vrsta testa izdržljivosti koji je bio neophodan da se prebrodi. Od kraja nedelje osetićete povratak energije, samopouzdanja i uticaja koji vam je nedostajao proketklih dana. U ljubavi postajete veoma privlačni za suprotan pol.
On: Početak semdice i dalje je prilično nepovoljan za bilo kakve poslovne aktivnosti. Vama u ovom periodu ponajviše treba strpljenja ukoliko želite da napredujete na poslu. Od kraja nedelje dobićete mogućnost za tako nešto ukoliko ste strpite tokom većeg dela nedelje jer sve ono to vam se sada čini lako može biti pogrešno. Slobodni Bikovi od drugog dela nedelje mogu da imaju susret koji će probuditi strasti u njima.
BLIZANCI
 Ona: Merkur u Ovnu donosi vam mnogo brži životni tempo. Najbolje ćete se osećati u krugu prijatelja. Realizacija poslovnih planova ide sporije nego što se planirali. Od kraja nedelje ulazite u period kada ćete biti zatvoreniji nego inače, tako da je potrebno malo više vremena da posvetite sebi. U ljubavi možete osetite neobična osećanja prema muškarcu koji na neki način nije slobodan. Budite racionalni u svojim odlukama.
On: Pozicija Merkura i Urana lako može da vam donese neočekivani odlazak na put. Pošto će planete ući u dvanaesto polje treba da vodite računa kakve odluke donosite jer ćete biti nesigurni u svoje stavove od kraja nedelje. Na poslu možete prolaziti kroz krizni period jer će vam odnosi delovati prilično nejasno. Treba da imate u vidu da je to faza koja je porlazna i da ne treba da podlegnete pritiscima sa strane.
RAK
 Ona: Drugi deo sedmice donosi vam rešenje na poslovnom planu. Slobodnim Rakovima može da se dogodi ljubav kroz prijateljstvo. To znači da možete da počnete da razmišljate o osobi koja vam je prijatelj. Na polju finansija ulazite u bolji period za zaradu. Ako ste u vezi, vašem partneru će smetati što ćete poklanjati pažnju drugim ljudima.
On: Haotičan period na poslu ulazi u pozitivniju fazu , tako da ćete krajem nedelje shavtiti da ste bespotrebno brinuli. Nešto što vam je bilo komplikovano počeće da se razrešava. Mnogi pripadnici vašeg znaka imali su učestale svađe sa voljenom osobom, tako da vam drugi deo sedmice nudi uslove za poboljšanje odnose. Prijaće vam društvo Bikova.
LAV
 Ona: Treba da čuvate energiju jer u drugom delu sedmice ulazite u period velikih poslovnih poduhvata. Biće vam važna materijalna stabilnost i garancije sa kim god da budete sarađivali. Bićete energični na poslu i nije isključevo da ćete se upustiti u veliki poslovni projekat. Preko posla ćete sresti uspešnog mukarca koji će vam privući pažnju.
On: Većina pripadnika vašeg znaka nalazi se u fazi kada će većinu svog vremena početi da provodi na poslu. Treba da vodite računa da na zapostavite osobe do kojih vam je stalo. Drugi deo nedelje donosi vam fazu sa više stresa, manje energije a većih poslovnih odgovornosti. Bićete manje tolerantni, a više zahtevni, naročito prema kolegama.
 DEVICA
 Ona: Zbog Merkura u Ovnu postali ste nestrpljivi i pomalo nepažljivi, pa donosite odluke iznenada. Ulazite u lep period za putovanja, tako da će mnogi pripadnici vašeg znaka otputovati u inostranstvo. Dobar je period za bavljenjem pitanja nasledstva. Treba da vodite računa kakve poteze pravite na poslu jer ste skloni donošenju iznenadnih odluka ili promena posla.
On: Merkur i Uran grade konjukciju što vam donosi prilično konfuzan period na poslu. Možete lako da odlučite da promenite radno mesto. Sa druge strane, treba da koristite podršku planeta za putovanje. Imaćete odlične kontakte sa inostranstvom. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne osoba koja nije iz vašeg grada. Ako ste u vezi, idealan je momenat za romantično putovanje.
 VAGA
 Ona: Venera u osmom polju ukazuje na mnogo bolje mogućnosti za zaradu. Neke Vage će čuti za neko nasledstvo ili dobiti sponzortsvo o kome su razmišljali. Ovo je svakako bolja pozicija za vas jer ćete prestati da imate konfrontacije sa privatnim i psolovnim partnerima. Bićete racionalniji, a imati i manje strasan perio na poslu. Ako ste slobodni jedan Bik može lako da probudi strast u vama.
On: Naglašeno osmo polje nudi vam priliku da ostvarite dobar zajednički poslovni dogovor ili partnerstvo za novac. Nije isključeno da će nekim Vagama partner pomoći finansijski da ostvare svoje ciljeve. Ukoliko planirate da podignete kredite treba da budete obazrivi. Vage koje su u dužoj vezi prestaće da se prepiru sa partnerom ili bore za prevlast u odnosu kao proteklih nedelja.
ŠKORPIJA
 Ona: Pošto će Mars krajem sedmice napustiti vaše šesto polje treba da imate u vidu da će na poslu doći olakšanje. Stresan period potrajaće jo nekoliko dana kada ćete biti iscrpljeni, a mnogi problemi delovaće nerešivo. Venera u Biku nagovetava za zauzete Škorpije period u kome se može razgovarati o zajedničkom životu ili braku. Slobodne Škorpije biće izuzetno magnetične za suprotan pol.
On: Većini Škorpija poslednji dani predstavljaju veliki teret na poslovnom planu. Treba da budete strpljivi jer krajem nedelje ulazite u pozitivniju fazu. Od drugog dela nedelje ulazite u period kada možete da donesete konstruktivne odluke u ljubavi. Partner lako može da insistira da se odlučite nešto u vašem odnosu. Ako ste slobodni, očekujet brojna poznanstva.
STRELAC
 Ona: Ulazak planeta u šesto polje ukazuje da treba da se pripremite za nove poslovne odgovornosti. Pošto je Venera na boljem mestu uspećete da ostvarite neku korist na poslu, u smislu poboljšanja uslova ili zarade. Neki Strelčevi će dobiti bolju ponudu. Iako vam planeta u petom polju donose poznanstva u ljubavi, vi niste zadovoljni nestabilnim odnosima i kratkotrajnim vezama. Vodite računa u šta ulažete novac.
On: Kada planete uđu u drugom delu nedelje u Bika vi ćete biti prezauzeti poslom. To nagoveštava više poslovnih mogućnosti, kao i rad na dva različita mesta. Ovo je prilika da diktirate svoje uslove na poslu. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne koleginica koju srećete na radnom mestu. Jedna žena osoba iznenada će se pojaviti u vašem životu, a susret može da se desi na mestu javnog tipa ili preko internet društvenih mreža.
 JARAC
 Ona: Naglašeno peto polje u drugom delu sedmice donosi vam uzbudljiva dešavanja u ljubavi. Slobodni Jarčevi mogu lao da se zaljube, a oni koji su u vezi mogu da razmišljaju o proširenju porodice. Izlazite iz povučenije faze i ulazite u period sa više provoda i zabave. Merkur vam donosi turbulentan period na poslu, gde treba da vodite računa kakve odluke donosite jer mogu biti pogrešne. Buidte racionalni sa ulaganjima novca.
On: Stresan porodičan period koji su mnogi pripadnici vašeg znaka imali proteklih dana konačno prolazi. Imaćete mnogo više energije i samopouzdanje u drugom delu nedelje, kada ćete se lakše nositi sa svakodnevnim problemima. Mnogim Jarčevima može da se dogodi ljubav. Ako ste u dužoj vezi, partner može zahtevati da donesete odgovornu odluku u vašem odnosu. Na poslu nije pravi momenat da pravite radiklane poteze. Iako mnoge situacije ne možete da trpite, treba da sačekate nekoliko dana sa potezima.
VODOLIJA
Ona: Planete koje ulaze u Bika vam ne odgovaraju, tako da se verovatno nalazite na nekoj vrsti životne prekretnice. Ako niste sigurni u svoje odluke, naročito porodične ili stambene, treba da budete tolerantniji. Drugi deo sedmice donosi vam više stresa i porodičnih rasprava koje vam neće odgovarati. Vaš partner može lako da vam postavi ultimatum koji vam ne odgovara, a vi niste spremni bilo čemu da se pirlagođavate.
On: Velika doza nervoze koji većina Vodolija oseća neće prestati, tako da treba da vodite računa kako da izbalansirate porodične odnose u drugom delu nedelje. Mnoge Vodolije imaće neki stambeni ili porodičan problem. Ovo je životni ciklus u kome je neophodno da odredite šta su vaši životni prioriteti. Ne možete više bespotrebno da rasipate energiju na svet strane, već je neophodno da se posvetite ključnim pitanjima. Verovatno će vam ljubav biti na drugom mestu. Neke Vodolije rešiće da prekinu odnose jer niste spremni da se raspravljate, a ni da prihvatite drugačije mišljenje od vašeg.
RIBE
 Ona: Lepi aspekti Neptuna u drugom delu sedmice ukazuju da imate piliku da osvarite svoje snove. Sve to ste planirali dobićete mogućnost da realizujete. Vreme je za konkretno delanje. Bićete veoma uspešan pregovarač, naročito na poslu, tako da ćete ubediti druge u svoje stavove. Muškarac iz vaše blizine počeće da vas obasipa romantičnim izjavama. Odličan period za kraća putovanja.
On: Pozicija Venere i Marsa od kraja sedmice donose vam priliku da ostvarite svoje planove. Vaša harizmatičnost dolazi do izražaja i bićete inspiracija mnogima osobam u okruženju. Pravi je momenat da se borite za svoje ideje. Ako ste u vezi, odnos će biti turbulentan sa krizama. U ovoj fazi prijaće vam razgovori sa umetničkim tipovima ženskih osoba. Verovatno ćete za vikend planirati da odete na kraće putovanje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.