Izvor: Luftika.rs, 04.Jul.2020, 16:27

Nedeljni horoskop od 6. do 12. jula 2020. godine

Zvezdano nebo, odmor i strastvena ljubav. Juli je u punom zamahu, a hoće li svima biti dobro? Pročitajte nedeljni horoskop  6. do 12. jula 2020. godine i saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja.
OVAN Posao Nije vam dobro kada samo pomislite da vas čeka još jedna radna nedelja, a odmor ni na vidiku. Jedan kolega ima opasne namere, pa morate biti obazrivi. Iako vam se ništa ne radi, nemojte dozvoliti da neko drugi iskoristi situaciju i zauzme vašu poziciju.
Ljubav U >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljubavi vam dobro ide ovih dana. Ne razmišljate mnogo, ne opterećujete se i zato se sve samo složilo na svoje mesto, kako i treba.
Zdravlje Dobro se osećate. Pite više tečnosti.
Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strelčeve očekuje sjajan period za finansije; Vage očekuje velika aktivnost na ljubavnom planu: Nedeljni horoskop 5.7 - 12. 7. 2020.

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020, 08:09

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate OVAN (21.3 - 20.4)POSAO Iz inostranstva se mogu pojaviti važni ljudi od kojih dobijate priliku za napredovanje u karijeri....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.