Izvor: Luftika.rs, 24.Feb.2024, 13:30

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine

Nedelja koja je pred nama donosi osveženje i olakšanje za sve znake Zodijaka, neke manje, neke više, ali uglavnom svi će osetiti blagodet nastupajućeg perioda.
Šta nam je pripremio nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine? Kome će ova nedelja doneti novo poznanstvo, kome uzbuđenje na poslu, a kome probleme?
OVAN Posao Kada je posao u pitanju Ovan će ovan nedelje biti zaista pun energije, vitalan, spreman na nove poduhvate, brz u komunikaciji, i još brži u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saradnji sa svojim kolegama, toliko da će imati utisak da prevazilazi i sam sebe.
Ženskim Ovnovima može da se dopadne, pa čak i da uđu u tajnu vezu sa kolegom sa posla, a muški Ovnovi da padnu na šarm izuzetno poslovne, jake dame koju upoznaju takođe preko posla.
Ljubav U ljubavi su Ovnovi ove nedelje pomalo tajnoviti, kao da se zatvaraju u neki svoj svet, i što za Ovna nije karakteristično, počinju da razmišljaju da li su dovoljno dobri za potencijalnog partnera ili partnerku.
Bez obzira na sve, u vazduhu se oseća dolazak nekih čarobnih osećanja, pa Ovnovi koji su u vezi ili braku morali bi da obrate pažnju da ove, ali i sledeće nedelje ne uđu u tajnu vezu, koja neće zadugo ostati tajna, a može da stvori tenziju u već postojećim odnosima, pa i neka previranja, svađe i razmirice.
Zdravlje Dobro zdravlje je ono što će Ovnovima služiti ove nedelje, ali izuzetan oprez mora da se obrati na saobraćaj, kao i eventualne kvarove na automobilima, pa čak iako ste pešak, obratite pažnju na svoje kretanje. Sve ostalo bi ove nedelje trebalo da bude više nego dobro što se tiče Ovnova i njihovog zdravlja.
Pavel Globa otkriva da će drugi deo marta biti jako izazovan za 4 znaka – pred njima je posebno težak period

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za februar,   Horoskop za mart

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovan, Vaga i Ribe do kraja februara 2024. biće na vetrometini kosmičkih sila, a njihov duh na ispitu

Izvor: Luftika.rs, 25.Feb.2024, 09:35

Predviđanja astrologa za poslednje dane februara 2024. godine otkrivaju period iskušenja za tri znaka Zodijaka.. S tim u vezi, Ovan, Vage i Ribe naći će se na žestokom udaru kosmičkih sila i suočiće se sa nizom izazova na različitim životnim poljima.. Međutim, svaka prepreka i izazov su prilika...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.