Izvor: Luftika.rs, 23.Mar.2024, 13:20

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine

Ulazimo u poslednju nedelju marta koja će za neke znakove biti od velike važnosti. Kome će ova nedelja doneti uspeh na poslu, ko će doživeti ljubavni brodolom, a koga očekuje poziv koji će mu promeniti život iz korena?
Pogledajte šta vam donosi nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine.
Ovan Posao Ovnovi su još uvek pod uplivom dobre energije i zvezda koje ih podržavaju, ove nedelje posebno, jer sve što sada budu uradili, posebno na poslovnom planu ima tendenciju da traje, jer se postavljaju dobri temelji za budućnost.
Ako prošle nedelje nije došlo do konflikta na poslu i težih reči, Ovnovi mogu da se nadaju jednoj mirnoj i produktivnoj radnoj nedelji.
Ljubav Već u ovoj nedelji, ljubav za Ovnove...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za mart

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Misterija će obeležiti nedelju

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Mar.2024

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta donosi pomračenje Meseca u ponedeljak koje će doneti i dozu misterije u ljubavne odnose. Evo na šta treba da obratite pažnju. Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta Ovan Ovnovi će morati da podnesu određene žrtve kao što je fleksibilno prilagođavanje ili...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.