Nedeljni horoskop od 19. do 26. juna: Neko može da se nada uspehu na poslu, a neko burnom ljubavnom životu!

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 19. do 26. juna: Neko može da se nada uspehu na poslu, a neko burnom ljubavnom životu!

Ovan upoznaje osobu u vatrenom znaku, Devica ulazi u zanimljiv period, Škorpijama je veliki problem ljubomora, a Blizanci uživaju u druženju sa bliskim ljudima.

OVAN (21. 3 - 20.4.) Dobro promislite, da li je vredno pažnje, zbog čega je važno da toliko ulažete ili se žrtvujete. Nikome ne otkrivate šta vam je plan. To je iznenađenje. Izgledi da zbog toga imate slabu komunikaciju na svim nivoima. Slobodni Ovnovi imaju romantičan period. Imaćete dobro društvo. Nekog upoznajete. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Verovatno je i ta osoba rođena u nekom vatrenom sazvežđu. Dobro slaganje bez obzira na prirodu koju posedujete. Ovnovi u braku uživaju ili organizuju porodično okupljanje. Zdravstveno ste spremni za jedan dobar spa centar a preko vam je potrebna masaža.

BIK (21. 4 - 21.5.) Savetuje se krajnji oprez i to iz više razloga. Očekuje vas malo mudrovanja o tome kako započeti novu fazu posla. Neka to sačeka. Niste neko ko ne zna da se organizuje ili snađe. Dobro poznajete prilike oko sebe. Znate ko je sposoban za posao ko ne. Nećete da bacate novac za neke bezvredne stvari. Vratite na zemlju one koji su otišli ili odlepršali predaleko. Biće vam lepo, ukoliko se posvetite partneru njegovim željama. Slobodni Bikovi moraju da budu van nervoze. Imate zanimljiv susret i to će sigurno da se odrazi na Vaše emocije. Potrebno je da se opustite i zdravlje će biti bolje.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Kako ste uložili maksimum mentalne energije, opuštena atmosfera za rad. Svima prija. Kolektiv radi sve zajedno bez tenzije. Takav stil rada i jeste potreban. Niste razmišljali da će vam biti potrebno više novca nego inače, mada, uspećete da se već nekako snađete. Emotivno imaćete romantični izlazak u dvoje. Potrebno je da se opustite i budete bez tenzije. Prilagodite se vremenu modernom u kojem živite. Ukoliko ste u braku, porodica je zajedno. Lepo druženje. Volite takvo okruženje. Zdravstveno ste dobro čim ste opušteniji.

RAK (21. 6 - 22.7.) Potrebno je da zaposlite mlade u vašem timu. Neka rade talentovani ljudi koji će sigurno imati priliku da se okrenu novim trendovima. Budite pažljivi pri trošenju novca. Skloni ste greškama. Na emotivnoj ste raskrsnici. Želite da osvojite dve osobe koje su totalno različitog temperamentna. Jedna je dinamična, puna energije a druga je totalno povučena ali vam se dopada zbog osećajnosti slične vama. Rak u braku inspirisan je osobom koja radi poslove vezane za ekonomiju, bankarstvo, administraciju. Zdravstveno čuvati creva, bubrege i jetru.

LAV (23. 7 - 23.8) Previše se nervirate. Nema potrebe da se trošite na bezpotrebne stvari. Sposobni ste da zaradite. Saradnja sa Vodolijom ide u smeru propasti. To je tip koji ne voli obaveze. Vama nisu potrebni saradnici koji nemaju cilj ili nemaju osećaj da prepoznaju dobar posao. Za jednog Lava to je gubitak dragocenog vremena. Emotivno imate dobar odnos sa partnerom. Tu i tamo i neka svađica ne znači kraj. To je dinamika koju volite. Slobodnim Lavovima je potrebna unutrašnja ravnoteža. Zdravstveno nije potrebno da se psihološki iscrpljujete.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Niste neko ko greši ali ukoliko smatrate da grešite, stanite. Preispitajte sebe vi ste precizan znak, nije dobro da svoju energiju trošite na nešto što nedoprinosi ni radnom okruženju ni vama lično. O novcu ne razmišljate. Emotivno imate potrebu za otvoren razgovor sa partnerom. Možda živite u nekoj vrsti tišine ili oboje se plašite da pokrenete priču. Komunikacija je svakako najbolji način da se stvari stabilizuju. Slobodne Device imaju zanimljiv period za novo poznanstvo preko dobrog prijatelja, dok oni koji su u dužoj vezi moraju da obrate pažnju na zdravlje partnera. Česti problemi sa bešikom čine vas nervoznim.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Emocije mogu da stvore lošu poslovnu atmosferu ukoliko ih previše uplićete u ono što radite. Svako bezpotrebno energetsko trošenje, daje gubljenje novca i vremena. Morate da se stabilizujete kroz posao koji će vam doneti pre svega zanimljivost, zadovoljstvo. U utorak bi mogli da imate potpisivanje jednog ugovora, dok će sreda da bude dobra za put. Emotivna vezanost za partnera je nešto bez čega niste u stanju da funkcionišete. Kao da gubite kontrolu. Slobodne Vage mogu biti zahtevne prema osobi koju budu tek upoznale. Problemi sa zdravljem zbog preteranog rada.

Horoskop za jun 2017.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11. Ljubavne probleme koje imate, to je zbog preterane ljubomore. Pomalo sebe doživljavate kao osobu kojoj moraju za sve da se polažu računi. Ukoliko ste u vezi sa dinamičnim Ovnom ili Lavom onda morate da spustite loptu jer su oni možda ,,gori od Vas”. Ako ste u braku nije preporučljivo da takvo ponašanje forsirate jer se može desiti da partner samo ode od vas. U poslu ste zadovoljni rezultatima rada i to je najvažnije za jednog Škorpijona koji svakako mora da bude uspešan u svemu što radi. Važno je da se emotivno ljubavna atmosere ne prenese na poslovnu sferu, onda neće biti lako. Obratite pažnju na jetru, žlezde.

STRELAC (23. 10 - 21.11. Poslovanje koje vodite je sasvim zadovoljavajuće. Nisu vam potrebni dodatni saveti. Iako se mnogi trude da podele sa vama svoje mišljenje, nije potrebno da se previše angažuju. Dobar deo u sedmici je od četvrtka gde ćete definitivno da zablistate. Tu su moguće i veće zarade. Što vas dodatno osvežilo i raspoložilo. Emotivno partner je neko ko daje šansu da se promenite u smislu bolje komunikacije. Iako često znate da budete oholi, imate i česte oscilacije u raspoloženju. Menjate se iz dana u dan. Pokušajte da se stabilizujete kroz neko interesovanje koje vam može doneti unutrašnju promenu. Zdravstveno obratite pažnju na gornji deo tela.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Nervozni ste jer imate preterane ambicije. Nije vam potrebno toliko da razmišljate o poslu. Potrebna vam je bolja organizacija. Često rasipate snagu, ideje. Imaćete bolju viziju ako se bar malo usmerite ili skoncentišete na ono što radite. Emotivno partner je tu da bi vam ispunio želje. Prijatelji su neko ko pomaže pojednako ko partner. Oni Jarčevi koji su slobodni moraju da se usmere na iskrenu ljubav ukoliko žele da imaju nekog. Manje razmišljajte o novcu. Obratite pažnju na vene.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Ostvarujete dobre rezultate na poslu. Odlični ste i mnogima ste idol. Zapravo mnogi bi trebalo da se ugledaju na vas. Vaš rad i stvaralaštvo se razlikuje od drugih. Imate ideje, snove, ambicije koje su poznate samo vama. Dobro bi bilo da odradite neku dobru kreaciju, dekorišete neki izlog, napravite svojim rukama neko delo. Emotivno razmišljate o ljubavi i više nego što se to od vas očekuje. Neko želi da se vama dopadne. To zavisi od lične harizme dotične osobe. Zdravstveno imate lošu cirkulaciju.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Odlična nedelja za novac, javnost, popularnost. Saradnja sa strancima je i više nego uspešna. Veoma ste poštovana osoba, pre svega su vaše ideje i rad intrigantni za sve one koji vas uvažavaju ili bar žele da naprave neku saradnju. U ljubavi cenite direktan odnos sa partnerom. Ako ne kažete šta osećate i šta vama treba onda teško da ćete to i dobiti. Ribe koje su slobodne mogu da dožive jedno lepo iskustvo sa jednim Bikom. On će vam sigurno pokazati šta znači prava materijalna ljubav. Zdravstveno se dobro osećate.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Devica,   Horoskop za jun

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NEDELJA OPTIMIZMA PRED NAMA Biće ovo nezaboravna sedmica za ove horoskopske znake

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jun.2017, 10:34

Maja Kovačić astrolog specijalno za čitaoce Piplmetra radi nedeljni horoskop. Ovaj koji je pred vama posvećen je od 19. juna do 26. juna.. Jupiter je krenuo svoj direktan hod u znaku Vage, što nam svima vraća optimizam i veru u bolje dane a najviše u sferi emotivnih i bračnih odnosa, takođe...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.