Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2020, 14:18

Nedeljni horoskop od 19. do 25. oktobra 2020. godine

Poslednja nedelja sunčanog oktobra nagoveštava brojne obrte i kraj napetosti za vodene znakove.
Vazduh i vatra će još neko vreme biti u klinču. Šta nam poručuje nedeljni horoskop od 19. do 25. oktobra 2020? Kome stiže karmička ljubav, a ko iz stare veze izlazi sa gorčinom?
OVAN Posao Rešili ste finsijsku brigu od prethodnih dana, ali vas i dalje muči to što nemate dovoljno novca za ulaganja koja ste planirali. Nemojte se nervirati, jer zvezde su na vašoj strani.
Ljubav Partner >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vas razume, jer sa vama prolazi kroz buran period koji utiče i na ljude oko vas.
Zdravlje Povećana nervoza.
Šta svaki znak Zodijaka mora da promeni da bi pronašao pravu ljubav

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2020, 12:57

Nedeljni horoskop za period od 19. okrobra do 25. oktobra 2020. godine! Evo šta vas čeka u narednom periodu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje, ako ste Ovan, Bik, Blizanac ili Rak! ..OVAN..Hrana..Mirniji dani su pred vama, kada više pažnje možete usmeriti na sebe, na svoje zdravlje, na...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.