Izvor: Luftika.rs, 10.Okt.2020, 17:52

Nedeljni horoskop od 12. do 18. oktobra 2020. godine

Oktobar ulazi u drugu polovinu i vreme je za nedeljni horoskop od 12-18 oktobra 2020. godine.
Horoskopski znak Vage je i dalje u punoj dominaciji. Šta kažu zvezde, šta nam donosi horoskop za još jednu nedelja meseca oktobra?
OVAN Posao Još jedna radna nedelja, ali ovoga puta plodonosna za Ovnove. Radovaćete se boljem poslovnom položaju ili većim primanjima.
Ljubav Partner vas podržava i tu je za vas u svim trenutcima. Ponekad morate više da pokazujete emocije koje osećate prema partneru.
Zdravlje Dobro se osećate.
Vladavina Vaga traje do 22. oktobra, a ova 3 znaka imaće najviše sreće u ljubavi

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Vaga

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavni horoskop za 11. oktobar: Optimizam vam otvara nova vrata, uživajte u carstvu ljubavi!

Izvor: Story, 11.Okt.2020, 11:01

Šta to zvezde predviđaju za predstojeći vikend! Ljubavni horoskop za 11. oktobar donosi velike promene, a jedan znak čeka neočekivani susret… Ovan Postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Delujete zadovoljno i...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.