Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2024, 11:30

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2024. godine

Nedelja koja je pred nama nosi jako lepa dešavanja posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju. Položaj planeta pojačaće strast i dati novu energiju sa osobom koja Vam znači.
Ovaj isti aspekt koji će biti aktuelan na nebu će biti 06.04. i daje značaj na lepom druženju muško ženskih odnosa. Pružiće ljubav i želju za intimnim druženjem.
OVAN Posao Tokom ove nedelje prijaće vam poslovna priznanja ili povećani prihodi kojima ste sami doprineli svesrdnim angažovanjem u prethodnom periodu. Moguće je da steknete i odredjen broj neprijatelje iz bliskog poslovno okruženja. Ono što najviše mrzite su radni vikendi. Jedan neočekivani vam se smeška. Na žalost ne možete ga zaobići.
Ljubav Imate odličnu komunikaciju...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za april

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Astrološka prognoza Helene Cupać: Mesečni horoskop za april 2024

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Mar.2024

Proleće je stiglo i sa sobom nosi energiju novih početaka. Ovog aprila stvaraju se nove prilike, ali i stižu novi izazovi. Šta vam predviđa mesečni horoskop za april 2024? Piše: Helena Cupać email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon:...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.