Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2023, 09:25

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 21. avgusta do 27. avgusta 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

OVAN

Hrana

Iako će vam obroci sa mesom prijati, ne morate ishranu bazirati samo na ovim namirnicama, pogotovo ako navalite na dobro začinjene mesne prerađevine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ubacite više žitarica, povrća, a voće – ne preskačite!

Ljubav

Partner je preosetljiv I vrlo intenzivno (mogli bismo reći I preterano) reaguje I na pozitivne, a pogotovo na negativne podsticaje koji dolaze od vas. A vi ste sada – vi, u svom najboljem ali I najgorem izdanju. U jednom trenutku aktivni, komunikativni, inicijator za zabavu I radosne momente sa partnerom. U drugom – na kraj srca, prenervozni I bez razloga zajedljivi. Zato će u ovoj sedmici biti većih oscilacija u odnosu, a povremeno možete biti na granici rasprave. Slobodni Ovnovi – šanse za uživanje I emotivna dešavanja su itekako prisutne. Neki od vas će ući u odnos koji, makar na prvi pogled, deluje dobro.

Posao

U sektoru poslovne svakodnevice Merkur je usporen I u drugom delu nedelje kreće retrogradnim hodom. Biće potrebno dosta strpljenja u svim obavezama, ali I kontaktima sa kolegama I saradnicima – jer će se teže nego inače stvari završavati I praviti dogovori koji funkcionišu. Vaša očekivanja jesu velika (pogotovo što je prilično stislo što se troškova tiče pa ste opterećeni stanjem finansija), ali ako mislite da makar neka od njih ispunite – budite spremni na maksimalni trud I ne nervirajte se oko zastoja.

Zdravlje

Dosta stresa u svakodnevici. Nešto slabiji imunitet I osetljivost stomaka I disajnih puteva.

BIK

Hrana

Nije poenta u kvanitetu, već u kvalitetu kada je hrana u pitanju. Ovim biste trebali da se vodite, jer ćete biti skloni da kroz pojačano uživanje u hrani “zatrpavate”  promenljiva raspoloženja.

Ljubav

Sve je u ovom periodu kod vas prenaglašeno. Imaćete momente kada ste prema partneru nežni, raspoloženi, spremni da pokažete ljubav I pažnju u svakom trenutku. No, vi sada imate I onu drugu stranu – kada ste preosetljivi, zahtevni, teški, komplikovani. Moguće je da ove vaše promene raspoloženja izviru iz porodičnih odnosa, iz zahtevnog finansijskog perioda ili ste se jednostavno – umorili od svega. Slobodni Bikovi – želje su vam velike, ali je pitanje koliko ćete uspeti da ih ostvarite. Dosta je naglašeno sve što se vezuje za prošlost, nekih pokušaja kontakata sada može biti.

Posao

Standardne I redovne obaveze će funkcionisati I ne biste trebali da imate većih problema tu – eventualno se mogu provući neke papirološke manjkavosti ili zastoj vezan za tehniku ili informacije. Iako vaša organizovanost ovih dana nije savršena – nekako će ipak stvari dolaziti na mesto. Ono što vam eventualno može doneti veći nivo nervoze jeste potencijalno “isplivavanje” greški I propusta iz proteklog perioda – što vaših, što tuđih. Odnos sa autoritetima je bolji, a sa kolegama I saradnicima – napet.

Zdravlje

Slabe tačke su koža, stomak, žlezde, pa čak I respiratorni sistem.

BLIZANCI

Hrana

Lako možete preterati tokom ove nedelje. Apetiti jesu pojačani, a umećete I da na nervnoj bazi svaki čas grickate nešto. Poslastica I teške hrane u što manjoj meri ali zato povrća I salata – što više.

Ljubav

U svemu ćete sa voljenom osobom postići dogovor, ali se vi baš I nećete osećati posebno poletno. Jer, iako će lepih momenata biti – oni će ipak biti u drugom planu. U prvi će plan izaći sve ono što je ozbiljno I praktično, sve ono čime morate da se bavite, sve ono svakodnevno. Zato je moguće da ćete biti skloni da kroz po koji flertić učinite da se osećate dobro. Samo nemojte da taj flertić preraste u nešto iole ozbiljnije. Slobodni Blizanci – ulazite u period koji je intenzivnije protkan mogućnostima za susret ili za kontakt sa osobom iz prošlosti, bilo da je to bivši partner, bilo samo nekadašnja simpatija.

Posao

Ili u ovoj nedelji niste posebno motivisani za posao ili će pak sve ono što biste hteli da pokrenete biti skopčano sa zastojima I odlaganjima. Biće tu dosta obaveza, biće prilično zamorne papirologije, biće sastanaka ili dogovora koje ćete pokušavati da postignete (u početku će delovati da stvari idu kako treba, a onda će iskočiti neka začkoljica ili uslov koji vam ne odgovara). U svakom slučaju – dosta toga će ići na mišiće. Finansijski prilivi I troškovi se samo smenjuju, što vas nervira I opterećuje.

Zdravlje

Osetljivo grlo I stomak.

RAK

Hrana

Iako znate da vam neke namirnice ne prijaju, ipak im teško odolevate. Preskačite grickalice i brzu hranu, ali i pohovano i prženo meso. Pokušajte da svoje obroke više bazirate na svežem voću i povrću.

Ljubav

Malo ste mi vi u neskladu ovih dana. Emocije, strast I potreba za bliskošću su tu – ali čas ih puštate, a čas se zatvarate. Takođe, I vaša inicijativa I potreba da ispričate partneru I o onom što vas raduje I o onom što vas muči su isto prisutne – ali vi se čas ponašate otvoreno, a čas se povlačite I ćutite. Možda vam je došao neki takav period, a možda vam je samo potrebno više vremena da složite misli I osećanja u glavi. Slobodni Rakovi – neko vas je zainteresovao, a onda je komunikacija sa tom osobom malo utihnula. Pokrenuće se opet, samo budite strpljivi. Sada ionako nije period da žurite po pitanjima ljubavi.

Posao

Nerviraće vas to što saradnici i nadređeni mnogo očekuju od vas – a sa druge strane – ostavili su vas bez ikakve pomoći i podrške da se sami snalazite. Šta više – mogu vas požurivati i pritiskati, što neće doneti rezultate – samo vašu lošiju organizovanost, čak i mogućnost da napravite po koju grešku. Vaša posvećenost nije upitna, tako da ćete maksimalno profesionalno odraditi sve što je do vas. Ovo nije dobar period da pokušavate da konkretizujete neke svoje ideje ili da potpisujete ugovore od važnosti.

Zdravlje

Stomačne tegobe, osetljivost respiratornih organa, mogućnost povreda. Pažljivo u saobraćaju.

LAV

Hrana

Vašem bi želucu više prijala “blaža” hrana, sa najvećim udelom povrća. Međutim, vi ste baš sada skloni hrani koja je jaka, prezačinjena, intenzivnih ukusa. Možete imati problema sa varenjem.

Ljubav

Venera koja ide retrogradnim hodom kroz vaš znak polako tokom ove nedelje počinje da usporava (u prvoj nedelji septembra kreće direktno), što može da ukaže na to da vaše potrebe I želje rastu, ali da se realizacija istih smanjuje. No, I pored ovoga – u odnosima koji su stabilni itekako može biti lepih dešavanja (u koje spadaju I veridbe I venčanja), uživanja I kvalitetnog vremena sa partnerom. U odnosima koji nemaju stabilne temelje – ovo može ukazati na porast nezadovoljstva, na rasprave pa čak I na preseke. Slobodni – pažnju suprotnog pola svakako privlačite – ali nešto nisam sigurna da ste u ovom periodu spremni za ozbiljnije ljubavne teme. Pre za zabavu I uživanje.

Posao

Možete dobiti ponudu (bolja poslovna pozicija) ili poslovni predlog (koji ste negde I iščekivali ili mu se nadali), ali nisam sigurna da ćete biti zadovoljni finansijskim uslovima. Ova sedmica svakako ne pogoduje vašoj finansijskoj stabilnosti – ili postoje kašnjenja priliva, ili su oni smanjeni, ili ste vi pak ušli u zonu pojačanih troškova. Komunikacija sa saradnicima I šefovima će ići iz krajnosti u krajnost – ili ćete se razumeti I dogovarati “na keca” – ili ćete pak nervirati jedni druge.

Zdravlje

Osetljiv stomak I disajni organi.

DEVICA

Hrana

Ishranu prilagodite onome kako se osećate. Izbegavajte meso i mesne prerađevine, više se okrenite svežem povrću i voću, žitaricama, koštunjavim plodovima, jajima, medu.

Ljubav

Osećaj da situacija sa partnerom stagnira, dok nepoverenje između vas dvoje može rasti. Ukoliko se oboje zatvrdoglavite, možete u priličnoj meri “ohladiti” odnos, pa se čak oboje povući I u ćutanje. Ovo je posebno aktuelno kod onih koji su ili u baš dugim vezama ili žive zajedno. U bilo kom problemu (malom ili malo većem) oboje se morate potruditi da pronađete rešenje, najpre kroz otvoreniju I sadržajniju komunikaciju. Slobodne Device – letnje ljubavi, flertovi I avanture I dalje su otvorena stavka kod vas. Da li ćete otići na tu stranu ili ćete I dalje biti okupirani prošlošću – zavisiće od vas.

Posao

Merkur u vašem znaku usporava I u drugom delu nedelje kreće unazad.  Ovo može da ukaže na mentalni ili fizički premor I zasićenje a svakako govori o tome da ćete vi biti usporeniji, pomalo nemotivisani I sa nešto lošijom organizacijom. Iz svih ovih razloga – proveravajte sebe jer vam se lako mogu potkrasti greške I propusti. Takođe, ne zalećite se u nove dogovore jer trenutno ne sagledavate situaciju najobjektivnije, sa svih strana – onako kako vi inače funkcionišete.

Zdravlje

Potrebno vam je više opuštanja.

 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2023

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 21. avgusta do 27. avgusta 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:..VAGA..Hrana..Vage baš slatko...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.