Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2023, 09:28

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 21. avgusta do 27. avgusta 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Vage baš slatko klopaju u ovom periodu i uživaju u svakom zalogaju. Sve je ovo lepo i krasno, ali povremeno baš i možete preskočiti obilnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << obroke, naročito u popodnevnim i večernjim satima.

Ljubav

Onako, nije baš blistava nedelja za vas. Kako ćete se istinski osećati – to ćete znati samo vi, jer ćete pokazivati nasmejano I razdragano lice I nećete dozvoliti da bilo ko vidi ili nasluti da možda I niste baš toliko dobro. Neke nedoumice vezane za odnos u kojem ste I za partnera su vrlo aktuelne kod vas, neka preispitivanja, razmišljanja, pokušaji da pronađete odgovore na pitanja koja vas muče. Odnos sa partnerom će, bar površinski – delovati dobro. Slobodne Vage – nije nedelja dobra za ulaske u bilo koji tip ljubavnih priča I vrlo je moguće da ćete se prilično brzo razočarati. Ne žurite I ne zalećite se, ako je zaista ljubav – neće pobeći.

Posao

Ni po pitanjima posla ovo nije sjajno vreme. Moguće je da će neki vaš propust iz prethodnog perioda sada “isplivati” I biće potrebno da ga rešavate što pre. Takođe, možete biti iznenađeni postupcima nekih osoba za koje ste smatrali da imate korektnu saradnju. Kod nekih od vas moguća je I kontrola ili inspekcija na radnom mestu. Svakodnevne obaveze će vas prilično umarati zato što se teško fokusirate I pažnja vam luta. Novca će biti, ali vi nećete umeti njime da “baratate” na pravi način.

Zdravlje

Dosta iscrpljujuća nedelja. Pokušajte da se više odmarate.

ŠKORPIJA

Hrana

Vi negde shvatate koliko je važno da napravite promene u svom načinu ishrane. Ipak, kao da nemate dovoljno volje da se uvedete u red, već “lutate”. Kilogrami se sada lako gomilaju.

Ljubav

Osećanja su prenaglašena, potreba za bliskošću je velika. No, s druge strane – lako vas „pomeri sa mesta“ svaki pogrešan partnerov postupak ili reč – pogotovo ako vas neugodno podseti na nešto iz prošlosti. Ponašanja voljene osobe su sada sa velikim oscilacijama, pa jedno drugom čas dajete osećaj ljubavi i sigurnosti, a čas ste u raskoraku. Obostrane sumnje su naglašene i ako ne bude kvalitetne komunikacije možete u nekom trenutku početi da osećate da se udaljavate. Slobodne Škorpije – „pukla“ vas je romantika, želje i emocije su odletele nebu pod oblake. Moguć ulazak u ljubavnu vezu (aferu).

Posao

Nešto će vam se tokom ove sedmice otvoriti. Moguća je promena posla na bolje, dobijanje nekih pohvala, promocije, nagrade, znatnije isticanje. U svakom slučaju – bićete u centru pažnje I u centru dešavanja. Koliko će vam ovo s jedne strane odgovarati, s druge ćete osećati opterećenje – jer će se od vas očekivati još više nego do sada. Komunikacija sa saradnicima će biti nešto nervoznija, ali će se put do dogovora ipak pronaći. Neke sitne greške iz prethodnog perioda ćete morati da ispravljate.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika. Moguće prehlade I osetljivost grla.

STRELAC

Hrana

Jedite više ribe, kvalitetnog mesa I što češće konzumirajte sveže povrće. Ne preterujte sa hranom koja je teška, prezačinjena, premasna – a bićete skloni tome.

Ljubav

Partnerska I vaša planeta su u skladnom odnosu, ali kroz zemljane znake. Za vašu vatrenu prirodu suva realnost I praktičnost koju donosi zemlja – I nije baš nešto najpodsticajnije. To ukazuje da ćete umeti da se dogovorite I razumete, ali po principu – najpametnije je, moramo, trebali bismo….Svakodnevno komuniciranje će funkcionisati, ali će sve ono što se vezuje za emocije, strasti – biti sa velikim oscilacijama. Što bi se reklo – razumom ćete se čuti, a željama malo mimoilaziti. Slobodni – otvoreni ste za ljubav, želje I strasti su na maksimumu. Interesantna I burna dešavanja sa suprotnim polom.

Posao

Pomalo je haotično u radnom okruženju. Komunikacija sa saradnicima I kolegama jeste dobra, ali je prisutno dosta nervoze (najpre oko toga šta je čija obaveza, ko je napravio propust I ko je dužan da te propuste ispravlja). Drugi deo nedelje donosi vam neku veću poslovnu šansu, ali onu koja sa sobom nosi pojačanu odgovornost I koja je dosta zahtevna. Generalno gledano – nivo obaveza će se pojačati I trebaće vam dosta energije I fokusiranosti da biste sve priveli kraju uspešno I na vreme.

Zdravlje

Imunitet je nešto slabiji, a posebno je osetljivo grlo.

JARAC

Hrana

Vreme je da pojačate ishranu – više svežeg povrća, više ribe i mesa (pri tome ne mislim na mesne prerađevine i suhomesnate proizvode). Od mlečnih proizvoda –  jogurt, sir, kiselo mleko..

Ljubav

Nedelja je prilično kompleksna za vaša emotivna partnerstva, pa ćete I voljena osoba i vi morati više da se potrudite da biste pronašli zajedničku tačku i pravi način funkcionisanja. Partner će biti dosta osetljiv u ovoj nedelji, a vi ćete imati tendenciju da se zatvarate ili da budete kruti i škrti u komunikaciji. Ne postoje nepopravljive situacije, ali će vaša komunikacija morati da bude na razumnijem i višem nivou. Prilagodite se jedno drugom, jer to sada možete. Slobodni Jarčevi – privlačite pažnju i novih, ali i „starih“ osoba. Potrebno je da razrešite neku situaciju ili odnos iz prošlosti da biste mogli da nastavite dalje.

Posao

Nedelja koja će biti obeležena nejasnoćama I nesporazumima kada su u pitanju komunikacija I dogovori sa saradnicima. Takođe, neko može pokušati da vas izmanipuliše, pa ne verujte baš svakoj reči I informaciji u ovom periodu. Pojedini Jarčevi se mogu susresti sa nekim vidom kontrole ili inspekcije. Sve vezano za papirologiju I ugovore će ići sporije nego inače – rešiće se, ali pripremite živce na gotovs. Koliko god da su zarade stabilne (čak možete naplatiti I neki dug ili zaostalo potraživanje) – zbog pojačanih troškova nećete osećati stabilnost.

Zdravlje

Prehlade, stomačne tegobe, osetljivost zglobova. Hronični bolesnici – češće kontrole.

VODOLIJA

Hrana

Budite karakter pa se potrudite da izbegnete slatke I slane “zamke” – a biće ih prilično u ovoj sedmici. Od vikenda možemo da pričamo o nekom postepenom uvođenju u red.

Ljubav

Klackalica raspoloženja, osećanja I dešavanja sa voljenom osobom. Koliko god da u ovoj nedelji imate prostora za super odnos, za to da vam srce bude “na mestu”, za uživanje I neke prelepe trenutke – isto tako imate povremeno I osećaj nezadovoljstva, uskraćenosti, sumnje I nepoverenja. U suštini, od trenutnog stanja u vašem odnosu zavisi na koju ćete stranu prevagnuti I čega će biti više. Slobodne Vodolije – preplaviće vas intenzivna osećanja I želje. Da li se vezuju za prošlost (ili za osobu/priču koja vas po nečemu podseća na ono što je bilo), da li se vezuju za snažne strasti koje osećate prema nekom – nije ni važno. U željama, strastima, osećanjima – uživajte. Pa neka bude šta biti mora.

Posao

Nešto mi ne deluje kao da ćete biti spektakularno raspoloženi za posao. Možda zbog toga što je po pitanju finansija prilično “stislo” (verovatno prilivi nisu problem, već to što odjednom morate istresti iz novčanika gomilu novca za troškove), a možda I zbog toga što su obaveze navalile na vas I ne znate gde ćete pre. Neko će vam ponuditi da obnovite saradnju – ovde budite oprezni I ne zalećite se već prvo dobro razmislite I sve proverite. Nije dobar period za promenu posla, sačekajte još malo.

Zdravlje

Dosta ste energetski istrošeni, što se može odraziti kroz probleme sa stomakom, disajnim organima, kožom. Moguće aktiviranje hroničnih tegoba.

RIBE

Hrana

Ukoliko ste nešto promenili u svojim navikama, naročito po pitanju ishrane – sada ćete već videti prve pomake I osećati se bolje. Žurba I nervoza svakako će uticati I na način ishrane I na apetite.

Ljubav

Merkur u partnerskom polju usporava I u drugom delu nedelje kreće retrogradnim hodom. Uz prisustvo Marsa koji je takođe tu imamo par opcija za Ribe koje su zauzete. U onim odnosima u kojima postoji želja I volja za usklađivanjem – oboje ćete početi da ulažete više snage I energije da popravite komunikaciju I rešite neke teme iz prošlosti koje možda opterećuju odnos. No, u onim odnosima (što je posebno aktuelno kod Riba koje žive sa partnerom) u kojima se odavno izgubila volja za prilagođavanjem I popravkom – sada ulazite u period koji može biti dosta težak za vas dvoje kao par. Slobodne Ribe – koliko god da vas neko može privući I koliko god da želite da sa tom osobom pokrenete ljubavna dešavanja (bilo da su u pitanju stare ili nove osobe) – sada vam se to ne preporučuje. Sačekajte malo.

Posao

Što se rezultata I finansijskih priliva tiče – sedmica pred vama jeste više nego dobra. No, do tih rezultata treba doći – a taj “put” će biti sve samo ne jednostavan. Ili će vas zatrpati obavezama ili ćete vi (a to itekako umete, makar u ovom periodu) preuzeti previše na sebe I onda se blago rečeno – zaglaviti. Neke obaveze ćete uspeti da ispeglate, ali biće I onih za koje nećete imati vremena – što može da dovede do toga da pred kraj radne nedelje imate zategnutu komunikaciju sa saradnicima. Što se troškova tiče – šta reći…..jednostavno ih je previše.

Zdravlje

Rasejanost I žurba mogu dovesti do povreda. Mentalni I fizički umor.

 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.