Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Lavovi, spremite se za ljubavna iskušenja!

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Avg.2023, 02:30

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Lavovi, spremite se za ljubavna iskušenja!

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Blizanci će vikend provesti u preispitivanju, a Škorpije će biti neodoljive.  Kakav vikend vas očekuje?
Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust Ovan Priželjkujete nove kontakte i neobična poznanstva zbog čega ćete se rado pojavljivati na javnim mestima ovog vikenda. Ono što drugima deluje nedostižno, vi ćete lako osvojiti. Ukoliko imate partnera, očekuju vas prijatne promene.
Bik Ovog vikenda se potrudite da iskoristite svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << trenutak za uživanje u ljubavi. Upoznaćete nekoga ko će vam doneti uzbudljiv period. Oni Bikovi koji su u paru će imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što vama deluje prihvatljivo, partner će videi upravo u suprotnom svetlu.
Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Blizanci Vikend će biti vreme preispitivanja za vas. Da li ste sigurni u svoj izbor? Ake ste duži period u vezi, verovatno je da ćete postati nezadovoljni. Ukoliko vidite da vaša veza nema perspektivu, izađite iz nje. Usamljenim Blizancima se sprema romansa sa osobom koju su nedavno upoznali.
Rak Neki predtsavnici ovog znaka će u bliskoj osobi prepoznati svoj ideal partnera. Nova osećanja će vas zbuniti, ali bićete spremni da preduzmete neke korake jer ćete imati potrebu za nežnošću i pažnjom. Sa druge strane, onima u vezi će partner predlagati razne opcije za zajedničko vreme, a vi ćete stalno imati prigovore.
Lav Ukoliko ste slobodni, pripremite se za ljubavna iskušenja. Moguća je nova ljubav u poslovnom okruženju. Zahvaljujući novoj romansi, imaćete osećaj kao da živite u bajci. Oni koji su u vezi će se suočavati sa sitnim konfliktima u vezi.
Devica Vikend ćete provesti u optimističnom raspoloženju i u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Osećaćete se kao tinejdžerka pored ove osobe. Međutim, moguć je i pozitivan i negativan ishod, pa budite pripremljeni na sve opcije.
Vaga Radovaćete se sitnicama u danu i provodićete vreme sa ljudima koji su vam bliski i dragi. Zbog toga će vam se činiti kao da je sve moguće i bićete puni poverenja prema osobama koje vas u datom trenutku okružuju. Ipak, budite pažljivi da se u okružeju ne pronađe uljez koji ne mora baš sve da čuje.
Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Škorpija Ovog vikenda ćete bez mnogo truda privući nečiju pažnju. Upravo ta osoba će uneti tople boje i novu strast u vaše raspoloženje. Ako imate partnera, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Imajte u vidu prave vrednosti koje će učvrstiti vašu vezu.
Strelac Strelčevi koji su u vezi će se lako usaglasiti sa partnerom oko većine odluka. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva jer ćete imati povoljne okolnosti za to. Ukoliko ste sami, skupite hrabrosti i priđite osobi koja vas privlači već duže vreme.
Jarac Porodični problemi će okupirati vaš vikend i onima koji su u vezi i i onima koji su sami. Oni u paru će morati da pronađu način da balansiraju između partnera i porodice s tim da će odnos sa voljenom osobom više zapinjati.
Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Vodolija Vodolije koje ovaj vikend provode na moru će imati šansu da upoznaju ljubav svog života. Oni koji ne putuju će imati miran vikend. Vodolije u vezi će ojačati poverenje u vezama i ispuniti vikend zajedničkim aktivnostima.
Ribe Prosvetićete vikend ulepšavanju sebe i to će imati pozitivan efekat na suprotan pol. Ukoliko imate partnera, on će vas obasipati pažnjom. Moguće je da će vas iznenaditi kratkim putovanjem ili drugim prijatnim iznenađenjem.
jacoblund/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.