Izvor: Piplmetar.rs, 07.Okt.2023, 23:31

Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Vreme je za iskrene razgovore

Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra donosi promene na ljubavnom planu. Lavovi će morati da kontrolišu ljubomoru, a Vage da smire strasti. Promene koje vas očekuju je najbolje da razjasnite i definišete razgovorom u nedelju.
Pomračenje Sunca u subotu će učiniti nedelju savršenim danom za duboke i iskrene razgovore. Pored toga, ovomesečni tranzit Venere iz Lava u Devicu, koji je u toku, može mnogo poboljšati vaše ljubavne odnose, ako se potrudite.
Ovan Ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ovnova će se ove nedelje promeniti. Moguće je da će partner iscrpiti vaše strpljenje. Međutim, veoma je važno da slušate vašeg partnera, naročito ako idete u izlazak bez njega inače bi ljubomoran ispad mogao dovesti vezu do kraja. Seksualna energija će biti u porastu.
Bik Bikovi će ove nedelje otvoriti novu stranicu u ličnom životu. Moguće su turbulencije u vašem odnosu, pa će tako možda doći do venčanja ili svečanih zaveta, ali sa druge strane, i do ogromnih razočarenja. Ipak, ljubav i sreća su iza ugla. Novo poznanstvo u nedelju uveče bi moglo da promeni ljubavnu situaciju na bolje.
Blizanci Blizanci će u ljubavnoj sferi ove nedelje postati spontaniji. Međutim, novi razvoj događaja bi mogao uneti sumnju i tajnovitost u vaš odnos.  Pokušajte da radite nešto zajednički da vašim partnerom. Ovog vikenda je moguće da će doći do važnog razgovora koji će razjasniti u kom smeru se kreće vaša veza.
Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Rak Zvezde ove nedelje savetuju Rakove da ne odbace ideju o novoj vezi ili smelim ljubavnim inicijativama. Ali, neophodno je da ne budete previše nagli i da u žurbi napravite pogrešan korak. U nedelju ćete imati savšrene uslove za dubok i poverljiv razgovor.
Lav Početkom nedelje, Lavove emocije će biti veoma mirne. Ali to ne znači da će zanemariti osobe koje im pružaju neophodnu strast i ljubav. Krajem nedelje, povećaće se senzualnost, ali sa njom i ljubomora. Nemojte tražiti razloge za svađu.
Devica Device (posebno avgustovske) će ove nedelje doživeti nova osećanja. Možda ćete biti previše skromni jer niste sigurni u svoju privlačnost ili da osoba za koju ste zainteresovani to isto oseća prema vama. Poradite na svom samopouzdanju i osvojite ljubav.
Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Vage Predstavnici ovog znaka će biti veoma skromne i uzdržane. Možda ćete naići na tajne ili prepreke na ljubavnom putu. Važni dani za ljubavne odnose biće petak i subota jer ćete imati prilike za zanimljiv razgovor sa voljenom osobom koji će produbiti vaš odnos.
Škorpija Vama sledi novi o poboljan obrt događaja u ličnom životu, ali nemojte da žurite sa dobrim promenama. Nove romantične inicijative su dobrodošle, ali ako ih čini muškarac u vezi. Međutim, važne i duboke razgovore sačuvajte za nedelju.
Strelac Strelčevi će biti primorani da promene nešto u uobičajenom formatu svojih ljubavnih susreta. U nekim slučajevima mogu čak i da ih zaustave. Moguće je da će vas nove okolnosti naterati da postanete realni i da se prepustite tekućim poslovima.
Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Jarac Srce Jarčeva će ove nedelje biti otvoreni za ljubav i romantiku. Ipak, mnogi predstavnici znaka neće biti sigurni u donošenje svojih odluka i radije će sačekati njihovu potvrdu. Moguće je da će doći do poteškoća u komunikaciji sa osobom koja vas interesuje. Nemojte zakazivati sastanke za petak ili subotu.
Vodolija Nemojte ignorisati promene, bilo da se one događaju u vašem ličnom životu ili u vašem okruženju. Ukoliko budete ispunili vikend društvenim okupljanjima, budite emocionalno uzdržani. Misterioznost i držanje strasti pod kontrolom će vam dobro doći.
Ribe Ove nedelje, počeće harmonična faza u ljubavnim odnosima Riba. Međutim, mnoge Ribe će biti veoma oprezne. One veoma lako mogu da se drže podalje od osobe koja ih interesuje i da nema poverenja u njih. Problematični odnosi u vezi mogu biti predmet diskusije krajem nedelje.
Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus


Opširnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Pomračenje sunca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra: Pomračenje Sunca će nas podstaknuti na preispitivanje

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Okt.2023, 21:02

Najznačajniji događaj za nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra je pomračenje Sunca u subotu. Evo šta nam spremaju planete ove nedelje. Predstavnike svih horoskopskih znakova očekuje veoma teška nedelja. Zbog toga bi bilo najbolje da sve ostavite po strani i da se upustite u introspekciju. Oni...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.