Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 04:30

Ljubavni horoskop od 4. do 10. marta: Koga očekuje emotivni rolerkoster?

Ljubavni horoskop od 4. do 10. marta donosi trenutke kada će se ljubav rasplamsati van njenih granica, kao i dane kada je potrebno da se posvetite sebi i analizi svojih osećanja.
Ovan ‌‌ Nikako nemojte propustiti šansu da se zabavite, Ovnovi. Moguće je da će se uskoro nešto promeniti, možda ćete morati da se viđate ređe sa tom jednom osobom. Najpogodniji dani za ljubav su četvrtak i petak. U ovom trenutku budite spremni na dodatne troškove i avanture.
Bik Događaji ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nedelje dovode ljubitelje Bika do granice iza koje ih čekaju promene. U ličnim odnosima ćete možda odustati od veze pre svog partnera, pošto ste dostigli svoju ličnu psihološku granicu uzbuđenja ili strpljenja. Prema horoskopu, ljubav će se rasplamsati u četvrtak i petak.
Ljubavni horoskop od 4. do 10. marta: Blizanci Ove nedelje se Blizancima savetuje da ne propuste priliku i da se zabave krajem radne nedelje. Ovo su najbolji dani za romantične sastanke, ali i za harmonične rastanke ukoliko vam je potrebno da se razdvojite na neko vreme. Ne računajte na vikend jer može doći do smetnji ili promena u planovima.
Rak ‌‌ Ukoliko ste skloni slobodnim ljubavnim avanturama, budite aktivniji u iskorištavanju svojih šansi. Oni koji su upali u zamku iznenadne fatalne ljubavi i umorni su od nepredvidivosti događaja, moraće da prođu kroz završnu fazu avanture i stresa. Ako eksperimentišete, budite svesni i rizika koji ide uz to.
Lav ‌‌ Zvezde vam ove nedelje savetuju da komunicirate sa onim koga volite i da se posvetite samorefleksiji. Vrednovanje događaja, rad sa sopstvenim mislima i sumiranje zaključaka. Za ljubavne susrete će najbolji dani biti četvrtak i petak, dok će za samorefleksiju vikend biti bolja opcija.
Devica ‌‌ Device će ove nedelje promeniti ponašanje, a promene će postati primetne što se više bliži vikend. One koje su jako dugo bile oprezne i ljuljale se prilagođavajući se novim neobičnim okolnostima, u nedelju će se odlučiti na hrabriji korak. Ako ne u stvarnosti, onda bar u sopstvenim mislima.
Ljubavni horoskop od 4. do 10. marta: Vaga ‌‌ Bićete i previše zaokupljeni svojim ličnim životom, a ove nedelje bi trebalo da aktivnije iskoristite prilike. Verovatno će uskoro biti manje vremena za to. Ako romansa traje predugo, neće škoditi da napravite pauzu. To će vam možda obojima doneti nešto za pamćenje. Povoljni dani za ljubav su četvrtak i petak.
Škorpija U ovoj nedelji četvrtak i petak će biti najburniji, najromantičniji i najdramatičniji trenuci za Škorpije. Za vikend treba da razmišljate o njima i da učite od njih. Vrhunac emocija može označiti preokret stanice ili kraj avanure, ali je to malo verovatno kraj priče.
Strelac Za Strelčeve će ove nedelje harmonični dani za ljubav biti četvrtak i petak. Ako morate da iskusite anksioznost u ovom trenutku, biće vam veoma prijatno. Ne bi trebalo da odlažete sastanke za vikend jer postoji da će doći do pomeranja planove i da se ovaj romantični vikend neće održati.
Jarac Jarčevi koji su u vezi ne bi trebalo da smatraju događaje u ovoj nedelji nesrećom, čak i ako izgledaju kao neočekivana avantura ili dosadni nesporazum, one govore mnogo. To menja njihov ugao gledanja na lični život ili na njegove pojedinačne aspekte. Međutim, sada nije dobro vreme za započinjanje nove veze.
Ljubavni horoskop od 4. do 10. marta: Vodolija I tokom ove nedelje, Vodolije će povesti jake strasti u kojima ponekad ne poznaju granice. Oni su spremni na sve da bi pobedili i zadržali osobu koju vole, ali nisu skloni tome da sebi dozvole previše ako su sigurni da su voljeni. Vreme za ljubav će svakako biti četvrtak i petak. Za vikend ćete videti da su neki od vaših resursa nategnuti do krajnjih granica.
Ribe ‌‌ Tokom ove nedelje, Ribe će se možda ponašati drugačije u toku radnih dana. Sve zavisi za koji talas su raspoloženi i koliko vremena imaju za lični život. Međutim, vikendom vam ništa neće škoditi da se odmorite. Pokušajte da zaronite u sebe i da napravite pravu malu samorefleksiju.
Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop za mart

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.