Horoskop za ponedeljak 25. mart

Izvor: Press, 25.Mar.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za ponedeljak 25. mart

Dnevni horoskop.
Foto:pravda.rs
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Niste potpuno sigurni šta vam je dalje činiti. Saslušajte ljude koji su oko vas. Srećne okolnosti vam idu upravo kroz savete prijatelja. 

Ljubav: U koliko niste u vezi, sanjarite o osobi koja je daleko i koja verovatno nije slobodna. Izvesna ograničenja svakako trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << postoje. Ali ne brinite - ubrzo vam se pojavljuje neko potpuno nov. Do tada maštajte. Zauzeti pripadnici znaka mogu da računaju na podršku voljene osobe. Mnogi su se preterano okrenuli ka poslovnim obavezama pa će vam prijati osveženje u odnosu. Ulazak u tajnu vezu nije rešenje.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.


Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Savet je da napravite izvesne kompromise ukoliko želite poslovno da napredujete. Prilagodite se trenutnim promenama fleksibilno menjajući stav.

Ljubav: Sa dugogodišnjim partnerom se nalazite u fazi monotonije koja vas može navesti na neku erotsku avanturu. Slobodni pripadnici znaka upoznaju nekoga preko prijatelja. Ovo je osoba koja ima velikih potencijala i sasvim sigutno je uspešna u nečemu. Budite inertnijiu ovom odnosu.

Zdravlje: Dorbo.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Neke poslovne obaveze vam zadaju glavobolju. Pokažite više inicijative i odlučnosti u aktivnostima. Mlađe i komunikativnije osobe su vam sjajni saradnici ili partneri u poslu. 

Ljubav: Imate utisak da emotivni život držite čvrsto u svojim rukama. Ipak, izvesni događaji će vas uveriti u suprotno. Zauzetima se ponavlja neki problem. Slobodne pripadnike znaka će na neki način odabrati osobe koja je u vašem okruženju već izvesno vreme. Možda vam u prvi mah neće prijati baš tolika pažnja.

Zdravlje: Dobro.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Vi biste da napravite neki veći iskorak ali za sada se sve završava na priči. Imate pomoć prijatelja u svakoj situaciji. 

Ljubav: Pitate se da li je trenutni partner onaj pravi a možda razmišljate i o nekoj alternativi. Svakako je vaš libido jak pa ćete privlačiti osobe jakog karaktera. Ako sada uđete u tajnu vezu - računajte da ona ide u ozbiljnom pravcu. Slobodni traže pažnju. Prija vam laskanjedrugih i povremeni flert. Može vas zainteresovati neko sa bitnom razlikom u godinama.

Zdravlje: Stomak i grlo su vam slabe tačke.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Opterećuju vas odluke koje treba da donesete. Uz to, nikako da postavite prioritet a to nije tipično za vas. Sve radite sa velikim naporom. Još nije vreme da se opustite. 

Ljubav: Slobodne razmišljaju o staroj ljubavi. Prilika za neobaveznu avaturu je druga opcija za cas. Zauzeti pripadnici znaka će se radovati uspehu voljene osobe. Prijaće vam intimni trenuci u kojima možete da se opustite nakon dužeg vremena. Neki mogu da planiraju i proširenje porodice.

Zdravlje: Skloni ste prehladama.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: U poslu niste previše motivisani. Bolje se organizujte u svakodnevnim aktivnostima. Savet za vas bi bio da se posvetite poslu jer vam sve što pokrenete nekako ide od ruke. 

Ljubav: Precenjujete sopstvene mogućnosti u odnosu sa partnerom. Neosporan nemirni duh i potreba za osvajanjem je nešto što je naglašeno i kod slobodnih i kod zauzetih. Za slobodne pripadnike znaka slede interesantna iskustva. Poznanstva su vezana za javna mesta. Prijatno će vas iznenaditi karakter osobekoja vas je fizički privukla.

Zdravlje: Povedite računa o plućima.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Mnogo posla i obaveza čine da se osećate pritisnuto iz kolektiva. Možete da prihvatite veću odgovornost u aktivnostima koje slede. Finansijski problemi vas čine neraspoloženim. 

Ljubav: Emocije ste nekako gurnuli u drugi plan. Partner ipak ima razumevanja za vaše ponašanje tako da sve dolazi na svoje mesto. Slobodni pripadnici znaka mogu da upoznaju nekoga preko radnog mesta ili u nekim svakodnevnim nedeljnim aktivnostima. 

Zdravlje: Kičma vam je slaba tačka.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: U poslovnim kontaktima ste rešili da budete dosledni svojim principima. Ne želite da vam saradnici oduzimaju dragoceno vreme pričajući o svojim problemima. 

Ljubav: Slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu koja vam je vrlo slična po karakteru. Poznanstvo je vezano za neku proslavu ili spontano okupljanje. Zauzete očekuje neka nesuglasica koja je vezana za finansije. Popustite pošto trenutno nećete moći da se izborite sa nerealnim stavovima voljene osobe.

Zdravlje: Povedite računa o stomaku i donjem delu kičme.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Puni ste ideja. Raspoloženje vam kavari to što mislite da vam je posao u zastoju a određene situacije će vas uveriti da nije tako. Pazite se sujete osoba na položaju. 

Ljubav: Suviše mislite o stvarima koje su prošle. Stavite tačku i krenite iz početka. Slobodni traže sugurnost i podršku. Može vas zainteresovati osoba koja se pojavljuje sa nekim vašim rođakom ili na putu. Možda će se neko doseliti u vaš komšiluk. Budite otvoreni za novine i osvrnite se oko sebe.

Zdravlje: Želudac vam je slaba tačka.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Imate dovoljno energije ,smelosti i prodornosti da realizujete ono što ste smislili. Konkretizovaće se nešto. Pozitivne promene su na vidiku.

Ljubav: Emotivnom partneru ne smeta to što ste dominantniji. Opet vi sami niste potpuno sigurni šta želite. Umirite neke trenutne dileme. Slobodni pripadnici znaka mogu da upoznaju nekoga prilikom kraćeg putovanja. Fizički izgled neće biti presudan kada je ovaj odnos u pitanju. Priči nigde kraja - a to je ono što vas opušta i privlači da dalje mislite o osobi koja se iznenada pojavila.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Savtuje vam se da energiju koju imate taktično kanališete da se ne biste rasplinuli. Preko drugih dolazite do pomoći osoba na položaju.

Ljubav: Partner je dobre volje pa će pozitivno uticati na vas. Imate priliku za zajedničko kraće putovanje. Slobodni će stupiti u kontakt sa mladolikom osobom iz drugog mesta. Mnogi će imati mogućnost izbora na emotivom planu. Savet je da ne birate osobu koja liči na nekoga iz prošlosti. Potrebno vam je nešto novo, neko ko bi vas inspirisao na potpuno drugačiji način.

Zdravlje: Dobro.


Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Imaćete nove spoznaje kroz informacije koje dolaze do vas. Sve kritike koje imate račun saradnika, recite na duhovit i suptilan način jer će jedino tako biti prihvaćene. 

Ljubav: Slobodni imaju priliku za poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude vaš potencijalni partner. Uživate u flertu i ne želite sebi to da uskratite. Zauzeti pripadnici znaka imaju jak uticaj na voljenu osobu. Ne ustručavajte se da date savet u kriznom trenutku. To voljena osoba svakako očekuje od vas.

Zdravlje: Moguć vam je problem sa nesanicom i vratnim delom kičme.


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.