Izvor: Luftika.rs, 25.Mar.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesečni horoskop za april 2019. godine

April mesec je stigao, a sa njim i pravo proleće. Pročitajte šta poručuje mesečni horoskop za april 2019. godine, kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje. Ono što će svakako doneti većini horoskopskih znakova jeste finansijsko poboljšanje.
Na polju ljubavi i strasti, ovo je klizav teren, dosta promena i promenjivih raspoloženja. Emocije ne mogu da budu kontrolisane u tolikoj meri. Neočekivano, iz svega bi mogli da profitiraju Jarčevi i Bikovi. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mesečni horoskop.
Ovan POSAO Dragi Ovnovi,
Usmerite se na rešavanje onoga što niste stigli da obavite u proteklom mesecu i onoga što ste iz nekog razloga morali da odložite. Obratite više pažnje na konkurenciju u poslu, kao i na sve drugo što bi moglo da vas ometa. Nedostajaće vam motivacija i biće vam usporen napredak u ostvarivanju onoga što ste planirali da postignete.
Kako neprestano imate potrebu da žurite, da se takmičite i sa samim sobom i kako ste skloni da budete ishitreni, nešto vam je promaklo i to će vam praviti teškoće, a vi nećete uspevati da uočite o čemu se radi. To je zbog toga što će greška koju ste napravili biti izvan vašeg vidokruga, skrivena, suptilna.
Najbolje što možete da učinite je da temeljno istražite gde je u prethodnom periodu moglo da dođe do propusta sa vaše strane. Kako ste dovoljno uporni, uspećete da to utvrdite, da ispravite ono što ne valja i da otklonite smetnje na putu do cilja.
Očekuju vas pregovori iza zatvorenih vrata, a nakon toga i dosta razgovora i dogovora sa poslovnim partnerima i saradnicima o razvoju zajedničkih projekata. To će se uspešno odvijati. U pregovorima vezanim za aktuelne i buduće poslove, osećaćete povremeno napetost jer ćete biti razvučeni na više strana. Okolnosti i sagovornici će od vas zahtevati da se prilagođavate, što vama neće uvek prijati.
Nekoliko puta ćete promeniti smer i vraćati se na početak ali će na kraju sve da se završi bolje nego što ste očekivali. Od uspeha u pregovorima zavisiće i vaše finansije, što će vas dodatno motivisati da se potrudite. U prve tri nedelje aprila potrebno je da budete štedljivi i da vodite strogo računa o troškovima. Nepotrebne troškove izbegavajte i ne ulazite u komplikovane investicije.
U zadnjoj nedelji meseca će početi da pristižu i očekivani dobici što će vam popraviti i raspoloženje i stanje na računu. Nezaposleni Ovnovi će još neko vreme čekati na ponudu za ozbiljan i stalan posao. Potrebno je da budu strpljivi i uporni.
Sve o ljubavnom horoskopu
LJUBAV Ako ste u vezi:
Venera koja vlada vašim poljem partnerstva će da se retrogradno vrati u vaše polje tajni već početkom meseca i zadržaće se tamo do samog kraja aprila. Bićete skloni da nešto krijete od bračnog ili emotivnog partnera. Vaše čudno ponašanje izazivaće sumnju kod vašeg partnera, što može da dovese do nesuglasica i zahlađenja u odnosima.
Nakon nekog vremena napetosti, konačno ćete izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete dane povučenosti. Nećete direktno reći partneru šta je bio razlog vašeg čudnog ponašanja i o čemu ste toliko ćutali. Umesto toga ćete mu ispričati nekoliko verzija i ostaviti ga da sam donese zaključak. Nakon toga će se vaš odnos vratiti u ravnotežu.
Ako ste slobodni:
Venera, koja će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni može vam doneti susret sa bivšom ljubavi, što će u vama probuditi stara osećanja. Bivša ljubav neće biti ravnodušna, pa bi moglo da dođe do obnavljanja nekadašnje veze. Romansa će trajati dve-tri nedelje, do pred kraj meseca.
Onda ćete povesti razgovor o onome što je dovelo do toga da se raziđete kada ste prvi put bili u vezi. Ako ne uspete da prevaziđete prošlost, ovog puta ćete se razići zauvek Stariji Ovnovi će se uplesti u tajnu vezu i imaće velika očekivanja, jer će idealizovati drugu osobu. To će potrajati relativno kratko. jedan nepromišljen potez druge osobe razbiće im iluzije i vratiti ih u realnost.
Vaš horoskop za starost
ZDRAVLJE Više kretanja vam je neophodno. Iskoristite svaki dan kada bude lepo vreme bar za kraću šetnju, a jedan vikend u mesecu bi vam prijao izlet u prirodu. Čist vazduh i sunce će vam vratiti dobro raspoloženje i pozitivno će uticati na vaše zdravlje, fizičku kondiciju i imunitet. Izbegavajte da se iscrpljujete i da preterujete u bilo čemu. Potrebno je da ishranu pojačate gradivnim namirnicama, a to su pšenične klice, korenske biljke kao što su cvekla i rokvice i integralne testenine.
Sveže voće vam je važna namirnica, pa vam se preporučuje ishrana sa što više voća, a manje povrća i mesa. Takođe vam je potrebno što više tečnosti, na prvom mestu čiste vode, kao i limunovog soka.
Ko je dete sreće a ko lepotica iz snova?
SREĆNI BROJEVI 7, 13, 21, 24, 27

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.